DRAGANA MIRKOVIĆ: Povlačim se iz javnosti do koncerta u Tuzli!

215

Folk zvijezda Dragana Mirković odlučila je da se u narednom periodu povuče iz javnosti da bi bila uz svog supruga Tonija koji će u sljedećih nekoliko dana imati hiruršku intervenciju na krvnim sudovima, piše beogradski Kurir.

“Moja želja i potreba je da budem uz Tonija i svoju djecu u sljedećem periodu, i sigurna sam da je to nešto što će svako razumijeti. Zbog svega ovoga propustiću dva dana snimanja „Pinkovih zvezda“, kao i premijeru novog dueta sa Danijelom Đokićem, ali biće vremena da se sve to nadoknadi. Postoje trenuci u životu kada su prioriteti jasni, a ovo je sigurno jedan od takvih trenutaka. Hvala svima na podršci i razumijevanju, uvjereni smo da će sve ovo proći brzo i u najboljem redu“, rekla je Dragana, koja će prvi javni nastup imati na velikom koncertu zakazanom u tuzlanskoj dvorani „Mejdan“, za koji vlada toliko ogromno interesovanja da je već tokom prvih sedam dana prodato više od polovine predviđenih ulaznica.

Ulaznice za spektakularni koncert Dragane Mirković u dvorani Mejdan/Tuzla koji će se održati 12.maja 2017 g. od 20 sati možete kupiti u CD Shop-u Sejo&Vili, te na sam dan koncerta na biletarnici dvorane.