Tamara Milutinović PROGOVORILA O PROBLEMIMA na snimanju: “Nikada mi se nije desilo OVAKO NEŠTO. Ništa nije Sslutilo da će doći DO OVOGA!” (VIDEO)

511
Foto: Katarina Todorović

Tamara Milutinović je poznata kao neko ko ne prepušta ništa slučaju, ali desi se da neke stvari nekada krenu onako kako nije planirano.

Upravo to se desilo i na snimanju spota za njenu novu pesmu, koja nosi simboličan naslov “15 do 2”.

Naime, Tamara je sa ekipom došla u Deliblatsku peščaru i svi su bili izuzetno dobro raspoloženi i spremni za posao, ali su se, svega pola sata po početku snimanja, susreli sa prvim problemom. Automobil koji je trebala popularna pevačica da vozi u spotu nije hteo da upali, jer je iz nepoznatih razloga došlo do kvara.

Sreća u nesreći je što je jedan od meštana izašao u susret Milutinovićevoj, pa joj je pozajmio džip za snimanje.

Foto: Katarina Todorović

– Nikada mi se ništa slično na snimanju nije desilo. Ja sam se tim automobilom dovezla na snimanje i nije bilo nikakvih naznaka da će doći do bilo kakvog problema. Međutim, kada je trebalo da počenemo sa snimanjem tog kadra, automobil jednostavno nije hteo da upali. Jedan od meštana, koji se zatekao na snimanju, ponudio nam je svoj automobil, pa smo mogli nastaviti sa snimanjem bez problema – rekla je Tamara.

Foto: Katarina Todorović

Pesmu potpisiju Saša Nikolić i Milan Miletić, a kako zvuči pesma za koju mnogi tvrde da će biti veliki hit i da Tamara ni ovaj put nije omašila, kada je izbor pesme u pitanju, poslušajte u nastavku.