„Ovo niko nikad nije otpevao kao ti“, Šejla Zonić oduvala hit Lepe Brene, žiriju popadale vilice

3282

Večerašnju emisiju otvarila su dva pevačka titana, Ivana Šundić iz tima Snežane Đurišić i Šejla Zonić Cecina pulenka koje su na samom startu oduševile žiri i publiku svojim vokalnim sposobnostima.

Nakon što su obe takmičarke dobile maksimaln broj glasova žirija, usledila je akapela u kojoj je Ivana pevala „Obraše se vinogradi“, a Šejla „Jednaest“, kada je prednost od pet glasova dobila Zonićeva, dok će se Snežanina takmičarka boriti u baražu.

Prva je reč dobila Marija Šerifović koja je pohvalila obe kandidatkinje.

– Devojke su dobro pevale. Ivana je pevala dosta tačno, ali bih volela da ti tvoji ukrasi izlaze brže. Šejla sve je bilo fanatstično, bravo i mislim da si Breninu pesmu otepala kao niko nikada do sada u ovom takmičenju, bravo– dala je svoj sud Šerifovićeva sa kojom se složio Popović.

Mili je jedini koji je dao prednost Ivani nakon akapele želeći da podrži njen talenat i potencijal.

– Ja sam dao prednost na akapeli Ivani, nešto ima u toj njenoj boji i tom stavu deluje mi kao finalni proizvod, ali fali ti da ptitisneš i energije i verujem u tebe. Ipak, Šejla je bila tačnija i prezentnija– istakao je Mili, dok je Viki smatrala da je kumina kandidatkinja bila daleko bolja.

Đorđe David je primetio da je Ivana znatno bolja u ovom krugu, ali da je imala snažnog protivnika koja je ubica na sceni.

Bosanac je Šejli zamerio kako Silvanina pesma nema „h“ u originalu i da je u strofi Brenine pesme bila u falšu, ali da je inače odlična, dok je i Ivani pporučio da da je dobra pevačica.

Pored pohvala za takmičarku koja je prošla direktno, Ana Bekuta uputila je kompliment Šundićevoj.

– Ivana, mnogo je to lepo, jedna si od retkih koja je uhvatila moju nit u interpretaciji, slušam izvođenje mojih pesama ali to nikome nije pošlo za rukom osim tebi.

Nakon pohvala mentora, Popović je imao posebnu želju da Ivana i Snežana zajedno otepvaju „Obraše se vinogradi“

grand.nova.rs