Članice najpopularnijeg ženskog muzičkog sastava na Balkanu, Hurricane, pokazale kulinarsko umeće ali i HUMANOST! (FOTO)

525

Članice grupe Hurricane, pokazale su svoje kulinarsko umeće, ali i humanost koja je, nažalost, retkost na regionalnoj muzičkoj sceni.

Srpske kanditatkinje za ovogodišnji Evrosong, koji je zbog pandemije otkazan, izazvale su ogromnu pažnju posetilaca novotvorenog BEO shopping centra, kada su se pojavile u BAGETERIJI i to sa nesvakidašnjim zadatkom. Hurikanke su bez razmišljanja prihvatile učešće u fenomenalnom dešavanju humanog karaktera gde su pokazale svoje kulinarske sposobnosti.

Naime i dalje traje fama oko nesvakidašnjeg srpkog brenda, baget sendviča “Čupkano prase“, a pop zvezde su dobile zadatak da naprave svoju verziju ove srpske fast food delicije i to uz asistenciju kuvara BAGETERIJE.

Pevačice su se odlično snašle u ovoj ulozi, a određen broj hrskavih sendviča napravljenih po originalnoj tajnoj recepturi Bageterije, uz primese koje su im dodale Hurikanke, biće doniran ustanovama koje se brinu o deci bez roditeljskog staranja.

Pogledajte kako su se Hurikanke snašle u Bageteriji: