„Ovo je najlošije izvođenje ove pesme u poslednjih 20 godina“ Saša Popović brutalno iskren!

2820

Duel Lazara Živanovića i Filipa Cakovića je samo jedan u nizu koji je u novogodišnjoj emisiji „Zvezda Granda“ izazvao lavinu komentara stručnog žirija.

Odlukom čuvene osmorke Lazar je dobio šest glasova, dok se Filip izborio za četiri glasa.

Na prvu loptu, Mili se zbunio i skočio od sreće, misleći da je njegov takmičar, Filip, bio bolji po oceni žirija.

-Mili je šou, on je mislio da je njegov kandidat dobio šest glasova. Ustao i raduje se dok nije shvatio. (smeh)- otkrio je Popović zbog čega je ceo studio počeo da vrišti od smeha.

-Ne mogu da verujem da neko ne da Filipu glas- pobunio se Milić kada je shvatio da je njegov kandidat lošije prošao u duelu.

A kako mu se učinilo da je Sneža jedna od onih koja nije podržala nejgovo kandidata, odmah je napao.

-E, ajde ti sa Snežane siđi jer je Snežana dala glas- odbrusila mu je pevačica.

Saša Popović pozdravio je bivšu pobednicu „Zvezda Granda“ Teodoru Toković, inače rođenu sestru Lazara Živanovića, koja je brata bodrila iz čuvene sobe emocija.

-Uh odlično sam, ali imam veću tremu nego kad sam ja nastupala. Lazar je moj mlađi brat i zaista je bio perfektan i ispunio je moja očekivanja- ponosno je rekla Teodora.

Međutim, Saša Popović je priznao da izvođenje Filipa Cakovića ovoga puta nije bilo dobro, bar kada je u pitanju Cunetova pesma.

-Kandidat broj dva je prvu pesmu kriminalno otpevao, pakao! Ovo je najlošije izvođenje ove pesme od kada sam ja ovde, a ovde sam dvadeset godina- rekao je Sale, a njegov komentar iznervirao je Cakovićevog mentora Milija koji se odmah pobunio.

Sličnog stava bila je i Viki Miljković koja je detaljno obrazložila svoje mišljenje.

-Potrudiću se da komentarišem samo stručno. Nadam se daću večeras zadovoljiti te kriterijume. Da li je Lazar bio za šest ne znam, to je diskutabilno, alui si svakako bio bolji. Pevački nisi bio najprecizniji, imao si neki falšić, ali to u ovom krugu može da se toleriše. Bio si dobar na scen. Što se tiče Filipa, jako lepo izgledaš, pita koju si doneo je fantastična, ali tvoje pevanje večeras nije bilo zadovoljavajuće za ovaj krug u kome se nalaziš- poručila je pevačica.

Sneža je zapevala strofu Cunetove numere i pokazala takmičarku kako se to radi.

-Samim tim što on bira ovakve pesme govori mnogo o njemu- poručila je Bekuta, dok je Ceca obojicu podržala.

-Svaki je bio glamurozan na svoj način. Želim Filipu da kažem da treba da se vrati pop muzici, pa nekada može da koketira sa folkom. Više si za moderniju muziku, a to pevanje koje ima Cune Filip ne poseduje. Ne potcenjujem ga, ali ne možemo svi sve da pevamo. Treba biti realan i objektivan prema sebi- rekla je Svetlana.

grand.nova.rs