„Hteo sam da promenim ime zbog pokojne majke“ Životna priča takmičara rasplakala milione

2792

Tilen Lotrić i Enis Todić odmerili su snage u drugom po redu duelu u novogodišnoj emisiji „Zvezde Granda“, a nakon nastupa nastao je opšti haos u žiriju.

Iako su dali svoj maksimum žiri je izneo zamerke na račun oba nastupa, dok je pravu zbrku izazvalo ime takmičara koji je nastupao na prvoj poziciji.

Enis je odneo pobedu u ovom duelu, dok će Tilen večeras ponovo nastupati u baražu gde će se boriti za opstanak u takmičenju.

Violeta je prva dobila reč, pa je želela da sazna kako je Tilen dobio ime, a ova njena znatiželja iznervirala je čak i njenu kumu Cecu.

– Enis je večeras bio bolji, sve mi se to dopalo imao si i emociju i dobru energiju. Broj jedan, ti se zoveš Tilen? Vrlo čudno i neobično ime, prvi put čujem za to ime – rekla je Viki dok je takmičar rekao da je hteo da promeni ime u Anđelo.

Saša je dodao da je ovo ime odlično i da ne treba da ga menja, dok je Viki nastavila da insistira na odgovoru, što je Cecu izbacilo iz takta.

-Šta te briga kako se zove, kum mu je dao takvo ime i kraj – rekla je Ceca ljutito.

Kada su se strasti malo smirile, Tilen je objasnio da je želeo da promeni ime zbog majke koja je preminula pre nekoliko meseci.

-Hteo sam da promenim ime zbog majke koja je preminula pre nekoliko meseci. Ona me je zvala Anđelo, pa sam zbog toga hteo – rekao je Tilen i pričom rastužio sve.

Marija je zatim priznala da je ipak Enis bio bolji večeras, ali je izrazila strah da on već dugo stagnira, dok je Saša Popović dodao da Enis mora nešto da promeni u svom nastupu.

Na kraju su mentori dali svoje završne reči, a Ceca i Đorđe su pružili maksimalnu podršku svojim takmičarima za nastavak.

-Mislim da si dobio malo glasova, mislim da si poseban i drugačiji. Tvoje pevanje nije bilo tragično, osim prve pesme koja je bila malo kritična u baražu – rekao je Đorđe.

-Što se mog kanidata tiče, ja sam prezadovoljna, sve što sam tražila od tebe, ti si uradio večeras. Mi ćemo se igrati sa repertoarom, neka nas oni kritikuju, ali dobijamo šest glasova, nemam ništa protiv – zaključila je Ceca.

grand.nova.rs