„Sa tim stavom ti mesto nije ovde“ Takmičar u svađi sa žirijem, Popoviću prekipelo: „Ovo je već bezobrazluk, kako možeš to da kažeš?!“

2288

Pravi muški duel dogodio se u „Zvezdama Granda“ između Mikija Sekulovskog i Bobana Lazića koji su dali sve od sebe da se što bolje predstave na velikoj sceni. Haos je nastao upravo kada se Bole nakon nasupa žetoko posvađao sa žirijem.

Iako je žiri bio neodlučan oko glasanja, na kraju je Miki direktno prošao dalje, dok će Boban koji je osvojio tri glasa pevati u baražu.

Marija Šerifović je prva dobila reč, a u svom komentaru pokušala je da objasni šta je sve nedostajalo u pevanju da Miki i Bole budu bolji nego u ranijim pojavljivanjima.

-Ja sam Mikiju dana glas, ali želim da pojasnim. On je na kraju glasanja imao tri glasa, a po mom mišljenju on je bolji pevač od kandidata broj dva. Zbog toga moja ruka kreće i njemu daje glas, ali zašto nisam želela da ti dam glas. Ovo je tvoj najslabiji krug, sada smo videli sve tvoje slabosti. Prva pesma više priča, nego pevanje. To znači da sam mogla i broj dva da dam glas, jer je on prvu pesmu otpevao lepo, ali mi se nije dopalo to što si se vratio unazad dva kruga i počeo si da se dereš do iznemoglosti – rekla je Marija, a takmičar Lazić joj je odgovorio:

-To je onda bilo za tri glasa, moje pevanje večeras. Mislim da nisam bio falš, a kandidati da ih ne pominjem sad sa falšom dobijaju po pet glasova. Ne volim da se rapravljam i svi mi to zameraju, ali ja dođem kući o gledam emisiju gde otpevam „Rano je za tugu“ i dobijem četiri glasa i onda dođe šest takmiačra otpeva celu drugu pesmu falš i dobiju po pet ili šest glasova. Onda mislim da ne treba da budem ovde gde sam sad.

Marija je zatim nastavila da objašnjava svoju odluku, a Boban je nastavio da joj odgovara, pa se u sve umešao i Saša Popović.

-Bobane, nisu sva merila ista to je problem. Tu se slažem sa tobom, kada bi se ovde žiriralo samo pevanje, ovaj šou bi se ugasio – kazala je Marija.

U raspavu se umešala i Ceca koja je podržala takmičara i njegovu priču.

-Bobane, aršini nisu jednaki sve te razumem i sve si u pravu. Neki prođu sa sto falševa, a nekima se olupaju kolena i ruke. Ti si super – dodala je Ceca.

Kako bi prekinuo ovu diskusiju, uključio se i Popović koji je još jednom pojasnio šta treba da ima jedan pevač da bi postao zvezda.

-Morate da shvatite da nisu falševi merilo da li će neko dobiti tri ili četiri glasa. Bobane, moraš da shvatiš da sam napravio sto zvezda, nadam se da ti je to janso. Dolazio si na audicije kao mlad, pevao si falš i svakako. Jedne godine te nisam pustio, pa sam te pustio, pa si napredovao. Ovo je sedmo kolo. Ja kad biram tačno znam. Ovo radim dvadeset godina, razmišljam kao producent i gledam da li neko može kasnije nešto da napravi. Možda je i slabije pevao. Pevanje je najbitnije, ali nije sve u pevanju – rekao je Popović.

Laziću ovaj odgovor izgleda nije bio dovoljan, pa je nastavio svađu sa Popovićem i članovima žirija.

-Prošle godine kada sam ispao sa šest glasova, garantujem da mogu da budem veća zvezda od deset vaših finalista. Samo nemam pare da dam 20.000 evra za pesmu, plus za tri pesme. Otišao sam predaleko sada – kazao je on, a Popović mu je odgovorio.

-Ti imaš svoj stav i ja to poštujem, volim kada takmičar kaže ono što misli.

Zatim je Marija pokušala ponovo da smiri situaciju, ali je svađa doživela kulminaciju.

-O ovoj temi možemo da razgovaramo jako dugo. Da me ne shvatiš pogrešno, kada dođu baraži, pevanja. Saša kao šef ove parade, biznisa i svega pre će da da televizičnoj ličnosti glas, nego nekome ko peva tačno. Shvatite to ljudi, to je tačno pa se vi kada dođete u baraž pitate kao je neko ko je pevao falš prošao ili neko sa šest ispao. Pa zato što nema čarlamu – kazala je Marija.

Boban je zatim izneo još jedan svoj stav koji je žestoko pogodio Sašu Popoviča.

-Mislim da moje postojanje na ovoj sceni gubi smisao – dodao je Bole, ali je dobio žestok odgovor od Popovića.

-Kako gubi smisao, sad si bezobrazan. Kako možeš ovako nešto da kažeš? Ti si sada ušao u neke odluke žirija, ako oni nemaju kredibilitet onda nemoj da se takmičiš. Ovo stvarno ne razumem, sad si ispao bezobrazan i mislim da sa tim stavom i nije ti mesto tu. Ako misliš da ti nije mesto tu, onda ne znam šta.