Đula Drini ponovo kiksnula u „Zvezdama Granda“, žiri u šoku: „Ne živi se od stare slave“

951

Milica Živanović i Đula Drini odmerile su snage u narednom duelu u „Zvezdama Granda“, a mlada pevačica iz Bosne nastavila je loš niz, pa ni u ovom krugu nije uspela da ostvari direktan plasman za nastavak takmičenja.

Milica je nakon duela osvojila dva glasa, dok je Đula dobila jedan glas više i obe će večeras pevati u baražu.

Da Đula nije bila na visini zadatka svedoče i komentari stučnog žirija koji je imao zamerke na račun večerašnjeg pevanja.

-Večeras sve što smo čuli od takmičara pre vas, zaista nisam mogla da dam glas, ja koja uvek bar nađem neku sitnicu za koju mogu da opravdam glas. Takmičarka broj jedan, sve vreme si bila dušo visoka, mislim da si promašila izbor pesama. Đula isto, ko koračnicu da si pevala, nije mi se dopalo isto si bila intonativno netačna – rekla je Snežana, a Viki se odmah nadovezala:

-Da je bilo sjajno, nije. Prednost dajem Đuli u svakom slučaju si bila bolja. Đula, rekla sam ti već da volim kako pevaš, ali i prošli krug i danas kao da imaš neku krpu, sve više ti se navlači mat boja, postaješ zatvorena, nemaš prodornost koju si imala. Kod Milice se čuje da si prehlađena, dobila si glas jer sam čula da si bolesna.

Ceca je takođe primetila da se nešto dešava sa Đulinim glasom, a Milicu je pohvalila za izvođenje njene prve pesme.

-Složila bih se sa Viki kada je Đula u pitanju, nešto ti se dešava sa glasom. Ti imaš ogromnu boju i lepo pevaš, ne znam da li su ti umorne glasnice, ali stvarno zvuči mat. Milice, bravo za „Cvetak zanovetak“, to je jako teška pesma za izvođenje izborila si se i dobila si glas od mene. Čuje se da si bolesna i nisi mogla da daš maksimum – istakla je Ceca.

Kratko i koncizno niz kritika je iznela i Marija, koja je imala jedan važan savet za Đulu Drini.

-Dala sam glas takmičarki broj dva jer jednimo što je iole bilo dobro je njena druga pesma. Đula, u prvoj si bila viskoka, ne znam šta se sa tobom dešava, kuglu nemam i ne treba da me zanima. Želim ti sreću i da se vratiš na kolosek gde si bila. Od stare slave se ne živi , nekako se vrati, ne znam gde zapinje – dodala je Marija.

Kako nije dao glasove, Mili je samo kratko prokomentarisao ovaj nastup takmičarki koji nije zadovoljio njegove kriterijume.

-Sad bi mogao da suzim broj grešaka na dvesta, zato niste dobile gas, ali ste preslatke – kazao je Mili, a Đole se nadovezao:

-Milicu ne bih komentarisao jer je bolesna, Đuli sam dao glas zbog druge pesme. Volim tvoju silinu i ti si mene kupila time.

Na kraju su mentori dali završne reči, a na kraju izlaganja Keba i Bosanac uspeli su da se posvađaju kao nikada do sada.

-Bile su super obe, u pravu su kolege. Đula, ti sine samo nastavi tako i ne boj se – rekao je Bosanac, a Keba se nadovezao:

-Milica su sam zvao pre dva dana i rekla mi je da je bolesna. Rekao sam joj da peva to što je odlučila, moj savet je svima da nikada ne govore da su bolesni kad imaju nastuo – rekao je Keba

grand.nova.rs