EKSKLUZIVNO:Evo šta manekenka Andjela Vlahović radi u Bijeljini!

265

Jedna od naših najlepših i najuspešnijih manekenki Andjela Vlahović sve češće prrovodi u Bijeljini.U želji da saznamo gdje ona to odlazi i zašta, zaputili smo se jednom za njom i saznali razlog njenih čestih posjeta ovom gradu.

Naime, lijepa Andjela redovno radi na svojoj ljepoti, pa iz tog razloga često i odlazi u Bijeljinu, tačnije u estetski centar „Dermamedic“, gdje se neguje.

Iako smo je iznenadili posjetom u „Dermamedicu“, Andjela nije htjela ništa da krije!

„Ne vidim razlog zašta bih krila to što se negujem.Sticajem okolnosti, vlasnica „Dermamedic“ centra, doktorica Marija Ristanović je moja prijateljica i znam koliko dobro radi i da koristi samo najkvalitetniju kozmetiku, pa sam iz tog razloga svoje povjerenje poklonila njoj.To je pravi i najbitniji razlog zašta sam često u Bijeljini, a mogu Vam reći da i dosta mojih prijateljica i javnih ličnosti dolazi na negovanje kod Marije“-priznala nam je Andjela.

Obzirom da smo bili na licu mjesta, Andjela nam je dozvolila da je slikamo, dok joj je doktorica Marija Ristanović radila mezoterapiju podočnjaka.

Potsetimo, Andjela Vlahović je dugi niz godina radila u Njujorku, Turskoj i Indiji kao maneken, da bi se poslijeudaje za popularnog pjevača Nemanju Staletovića i rođenja djeteta povukla sa piste, ali je i dalje ostala vrlo uspješno u modnom svijetu, obzirom da su haljine koje proizvodi veoma tražen brend u regionu!