Emir Habibović sinu poklonio pjesmu, a sin mu se odužio nevjerovatnim uspehom!

322

Emir Habibovic 1

Kažu da iver ne pada daleko od klade, a u slučaju Emira Habibovića ova stara narodna se pokazala kao tačno.

Naime, Emir se, prije pjevačke karijere uspješno bavio fudbalom, a njegov sin je krenuo tim stopama, ali je tatu, kako stopje stvari, premašio u talentu, kada je sport u pitanju.

“Tačno je da sam se prije pevanja bavio fudbalom I to vrlo uspješno, ali želja za pevanjem me je odvela u drugom pravcu, pa sam loptu zamjenio mikrofonom, zbog čega se nisam nikada pokajao.Medjutim, moj sin Enes je sa sedam godina izrazio želju da igra fubal I pokazao se kao izuzetno talentovan”-kaže Emir.

Enes Habibovic

Kako se ispostavilo, Enes je jedan od najtalentovanije djece, kada je fudbal u pitanju, a u prilog tome govori I činjenica da je prošle nedjelje, sa samo trinaest godina, potpisao ugovor sa Real Madridom.

“Ne postoji veći uspjeh I ponos za jednog roditelja, od onog kada vidite da Vam je dijete talentovano za to što voli I kada shvatite da ide dobrim putem.Tačno je da je Enes potpisao ugovor sa Realom I ima moju maksimalnu podršku.On zna da sam uvijek bio tu za njega I da ću uvijek biti, iako mi razdvajanje od njega teško pada, ali znam da on ostvaruje svoje snove I spokojan sam zbog toga”-priznaje Emir ponosno.

Emir Habibovic 2

Za Enesa će se sasvim sigurno tek čuti, jer je fudbalska karijera pred njim, a Emira od septembra očekuje još veći uspjeh kada planira izdati tri nove pjesme, za koje oni koji su ih čuli, tvrde da će biti pravi hitovi, a od kojih je jedna posvećena njegovom sinu I nosi naziv “Sine moj”.