Nikšić: Gazda lokala zamalo pretukao poznatu pjevačicu

191

Poznata srbijanska folk pjevačica ne samo što je ostala bez honorara, već je umalo postala i meta fizičkog napada u nikšićkoj diskoteci “Diamond”.

P4sMF3oOsS

Poznata srbijanska folk pjevačica Mia Borisavljević ne samo što je ostala bez honorara, već je umalo postala i meta fizičkog napada u nikšićkoj diskoteci “Diamond”.

Incident se dogodio u noći između 22. i 23 jula, kada je u 3.59 časova obaviještena dežurna služba nikšićke policije da je došlo do verbalnog konflikta, koji bi mogao prerasti u fizički obračun, pišu Vikend novine.

Policijske ekipe su par minuta kasnije ušle u diskoteku u kojoj je bilo desetak osoba, među kojima i vlasnik diskoteke Dušan Lazarević, pjevačica Mia Borisavljević, njen momak, ali i funkcioner Demosa Vladislav Dajković, koji je sa njima bio u društvu.Prema riječima očevidaca, do svađe je došlo između Borisavljević i njenog momka sa jedne i vlasnika diskoteke sa druge strane. Razlog je bio negodovanje pjevačice i njenog momka, odnosno menadžera, kada joj je navodno vlasnik diskoteke saopštio da joj neće isplatiti honorar, jer je navodno kasnila sa nastupom i nije bilo dovoljno gostiju.

13393930_1173172799401883_2545212491025493057_n

“Sve vrijeme žučne svađe, teških uvreda i psovki, za koje je doznala policija, pjevačica i još nekoliko gostiju bili su okruženi snažnim obezbjeđenjem “Diamonda””, tvrdi sagovornik VN.




“Kako niko od aktera nije želio da podnosi bilo kakvu prijavu i negirali da je došlo do incidenta, policija je od njih uzela izjave u lokalu, a onda im naložila da svi izađu i zatvore objekat” naveo je sagovornik VN iz policije.

kolektiv.me