ISPOVIJEST HARISOVOG DRUGA: Od kada je sa Radom nikome se ne javlja, mnogo je poletio i glumi zvijezdu

189

Haris Berković načisto je odlijepio za Radom Manojlović. Ona je za njega centar svijeta , pa je sve prijatelje sa kojima se donedavno družio, potpuno eliminisao iz života.Prema riječima njegovog kolege iz Zvezda Granda sa kojima je do prije nekoliko mjeseci bio nerazdvojan, Haris je čak promjenio i broj telefona , pa više niko ne može da ga pronađe. Sada se čuje samo sa Radom i menadžerima koji mu ugovaraju nastupe.

thumb460_85247_1rada haris

“Haris se mnogo promijenio od kada je sa Radom. Poletio je i preko noći počeo da glumi veliku zvijezdu. Bio je jako dobar dečko , mi smo se zbližili tokom takmičenja u Zvezdama Granda , skoro svaki dan smo se čuli i uvijek smo bili zajedno kada je u Beogradu. Sve je bilo super do trenutka kada se saznalo da u vezi sa Radom” , priča Harisov drug i dodaje:

“Znam da je odlijepio za njom ali ne mogu da razumijem da se toliko promijenio i da se više ne javlja na telefon. Ja sam ga zvao nekoliko puta ali se nije javljao, a onda sam mu pisao da vidim u čemu je problem i da li je nešto ljut. Ubrzo poslije toga smo se sreli na nekom snimanju u Grandu, tada me pozdravio i rekao da je promijenio broj i da će mi se javiti sa novog ali to se nikad nije desilo” , razočaran je sada već bivši Harisov prijatelj i nastavlja:




“Baš sam skoro pričao sa jednim starijim kolegom i dotakli smo se Rade i Harisa. Ispričao sam mu situaciju sa Harisom i on mi je rekao da se ne čudim, te da je logično da je Rada glavna u toj vezi, jer ima više iskustva od njega i tačno zna šta želi. Njemu je popularnost udarila u glavu, naslovne strane, ali spustiće se na zemlju. Samo neka se zapita ko će se njemu tada javiti na telefon. Pitajte koga god hoćete od ljudi sa kojima se družio ranije, svi će vam reći isto!”

Istina, mi smo pozvali Berkovića povodom ovih izjava , ali se ni nama nije javio na telefon niti je odgovorio na SMS poruke.

e-turneja.com/(S.A)