Da li je ovo vjerenica Marije Šerifović?

181

Pevačica Marija Šerifović pre samo nekoliko sati objavila je fotografiju koja je sve njene fanove navela na to da pomisle da se verila, a sad je rešila i da pokaže ko je ta osoba s kojom deli prstenje.

Marija-Serifovic-ZR-55-1

Pošto Marija nije zvanično potvrdila da li je do veridbe zaista došlo ili ne, ona je rešila da malo “pogreje” stvar na tu temu.

Prva fotografija prstenja objavljena je uz komentar “konkurs otvoren, sledi spektakl”, a nakon samo nekoliko minuta objavila je fotografiju sa nepoznatom brinetom koja nosi prsten na desnoj ruci.

“Možda ona? Lepa, mlada, talentovana, obrazovana… Vaše mišljenje mi je važno! Kako vam se čini?”, stoji u opisu fotografije koju je objavila na Tviteru.

Čim je objavila fotku, tviteraši nisu mogli da se zaustave od podrške i hvaljenja mlade, a neki od najboljih komentara su: “Ako je tvoje srce nju izabralo, svaki komentar je suvišan”, “Neka vam je sa srećom i neka traje”, “Ona je ta”…

loading…


Ali, Mariji to nije bilo dovoljno, pa je rešila da objavi još jednu fotku sa svojom verenicom.

Objavljivanjem treće fotografije definitivno je unela pometnju na društvenim mrežama.




U pitanju je druga devojka, koja se malo razlikuje od prve.

Izgleda da se malo zabrojala ili zaigrala, pa je objavila selfi sa nepoznatom crnokosom uz komentar: “Ili ova? Harizmatična, zgodna, mlada, perspektivna…”.

Ttreća fotografija je malo zbunila fanove, ali četvrta fotka je ubedljivo najjača.

Naime, “mlada” na slici je Jelena Karleuša.

Izgleda da je Marija htela da se malo našali, pa je postavljala ove fotke, a da li se zaista verila ili ne, moraćete da procenite sami.