Konačno: Saša Matić predstavio „Zabranjenu ljubav“!

394

Sasa Matic 2

Folk zvijezda Saša Matić danas je objavio album „Zabranjena ljubav“ na kojem se nalaze dva visokobudžetna spota za naslovnu numeru i pjesmu „Sto svirača“ i osam jednako kvalitetnih artworkova. Album je pripreman skoro tri godine a na njemu se u svojstvu autora pojavljuju Mlađan Dinkić, Marina Tucaković, Damir Handanović, Dragan Brajović Braja, Peđa Medenica, Jelena Trifunović, „Blizanci“ i mnogi drugi.

-Svaki autor dao je poseban pečat albumu „Zabranjena ljubav“ koji će zasigurno zadovoljiti najrazličitije muzičke ukuse. U današnje vrijeme kada je i na globalnoj muzičkoj sceni prisutna fuzija različitih i ne samo modernih zvukova, teško je čak i definisati muzičke žanrove pa se ni ja ne bih usudio da ocijenim kom pravcu pripada naš konačan proizvod. Jedva čekam da publika odredi svoje favorite među pjesmama – zadovoljno konstatuje popularni pjevač koji na albumu publici poklanja i bonus numere: „More tuge“ koja je u stvari duetska pjesma sa Severinom Vučković, zatim duetsku pjesmu sa „Minsitarkama“ pod nazivom „Zvijer“ te veliki regionalni hit „Nađi novu ljubav“.

Već od ove sedmice kreće promocija novog albuma po zemlji, regionu i dijaspori a zatim i veliki koncerti na kojima će uz „živo“ izvođenje pesama do izražaja doći rapsodija različitih ritmova i instumentalnih bravura koje karakterišu novi CD.

-Temeljni rad na albumu rezultirao je fantastičnim CD-om koji je vrijedilo čekati. Svoj sud će naravno dati publika pa s radošću iščekujem prve reakcije – ponosno zaključuje Saša Matić.