Sale Tropiko:”Na Sunčanim Skalama napio kolege, pa ih pobjedio”!

398

Sale Tropiko i Pajtosi 3

Zavadi, pa vladaj je dobro poznata poslovica koju i danas mnogi koriste kako bi došli do cilja.Možda malo izmenjeno, ali sasvim sigurno slično, uradio je i Sale Tropiko u Herceg Novom, na “Sunčanim Skalama”, samo što bi u ovom slučaju ova krilatica mogla da zvuči:”Napij ih, pa pobjedi”.

Sale Tropiko i Pajtosi 1

Naime, Sale je u jednom trenutku poželio da se pokaže kao koktel majstor, pa niko nije pomislio da to radi sa razlogom.Naime, on je došao na ideju da u koktele koje služi kolegama stavi malo više alkohola, a u svoj manje, pa ih je izazvao da se takmiče ko će moći popiti više koktela.

Sale Tropiko i Pajtosi 2

Kako je u njegovim koktelima bilo manje alkohola, on je samim tim u startu bio na dobitku, pa nije ni čudo što je odneo popbedu.

Na crtu su mu stali momci iz grupe Pajtosi, koji gle čuda, imaju vrlo sličnu pjesmu kao i Tropiko.Da li je to razlog što je Saletu bio cilj da ih pobjedi i napije, nismo saznali, pa Vam mi objavljujemo obje pjesme, a Vi sami prosudite da li je Sale bio ljubomoran ili je u pitanju bilo samo dobro zezanje:

https://youtu.be/r1K1V7Vpajo

https://youtu.be/YIoro3dq-Uc