INTERVJU: Žarko Stanojević – Ne razmišljam o finalu, želim da u svemu idem korak po korak

479

Na našem portalu smo ugostili Žarka Stanojevića učesnika muzičkog takmičenja Pinkove Zvezde.

Žarko dolazi iz Batočine a za naš portal je otkrio kako su tekli njegovi prvi koraci u muzici,kako se prijavio na audiciju za Pinkove zvezde i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

zarko

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Pevanje je nešto čime se aktivno bavim vec 6 godina.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Možda posedujem određenu dozu harizme i šarma, koja pozitivno deluje na publiku. A verovatno i to neko skromno iskustvo doprinosi da budem kako vi kažete, jedan od miljenika publike.

Oduševio si publiku, a i žiri , kakva su tvoja očekivanja na Pinkovim zvezdama ?

– Meni je zaista drago da sam svojim dosadašnjim nastupima oduševio kako publiku tako i žiri, a očekivanja su takva da u narednim nastupima budem još bolji.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Kao što ste već naveli, mislim da je još uvek rano govoriti o finalu, ali želim da u svemu idem korak po korak.

Kako stižeš uskladiti obaveze, snimanje emisija, kako sada reaguje raja iz tvog grada, ali i iz drugih gradova kada te vidi na ulici ?

– Kada se nešto voli, to se dobrom organizacijom i postiže, ljudi iz mog mesta reaguju svakako pozitivno na moj dosadašnji uspeh, i to zaista prija i često utiče dodatno na moje samopouzdanje i motivaciju.

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Sigurno da je neizvesnost prisutna, jer očekujemo nešto što je od suštinskog značaja te večeri, a naravno kao i svakome od nas pohvala je uvek dobrodošla, a kritike uvek dobronamerno prihvatim.

Šta misliš postoji li neko od tvojih kolega, takmičara ko bi bio spreman na gotovo sve da se domakne pobjede ?

– Koliko sam ja mogao da primetim, ovo takmičenje je pre svega druželjubljivog karaktera, kada smo na probama u hotelu svi funkcionišemo kao jedan tim, počevši od našeg mentora Mirka Gavrića, koji se zaista trudi da nas iskreno posavetuje.

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Samim tim što sam ušao u takmičenje ovakvog tipa, znajući da sam svestan svih svojih obaveza i scene koja to iziskuje. Što se medija tiče, uvek sam spreman za saradnju.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Svaki moj nastup shvatam ozbiljnim poslom, pa se tako i pripremam kako bi svi koji dođu stvarno uživali i dobro zabavljali. Za sada mogu samo da kucnem u drvo. Na oficijalnoj stranici i mom fejsbuk profilu moja publika može videti sve moje nastupe.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– Učiniću sve da preko svojih nastupa mesto u kom živim, (Batocinu) prikažem u najboljem svetlu.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Čitaocima želim pre svega zdravlja i ostalog dobrog. Pratite tok daljeg takmičenja u Pinkovim Zvezdama, bodrite mene i moje kolege, a mi ćemo se postarati da opravdamo vaša očekivanja.
I VELIKO hvala e-turneja portalu.