DVA DANA PRIJE FINALA: Adis Lizalo za E-turneja.com portal otkriva…

531

U nedjelju u 21h održat će se veliko finale Valentino zvijezda u zeničkoj Areni gdje se očekuje nekoliko hiljada ljudi. 12 finalista će stati na scenu , a svakako jedan od favorita je i Adis Lizalo. Ovaj skromni mladić iz Bosanske Krupe samo dva dana prije finala ekskluzivno govori za naš portal i otkriva mnogo toga što niste znali.

Kako se osjećaš pred finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Pa što se tiče treme stvarno nemam tremu i dobro sam se psihički pripremio za ono sto me čeka. Neopisiv je osjećaj biti dio svega ovog i pjevati na sceni na kojoj će pjevati i velikani kao što su Šaban Šaulić. Pripremam se kao nikad do sad i želim da pokažem ono najbolje od sebe.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Pa generalno sam zadovoljan sa svim svojim nastupima a posebno bi izdvojio nastup iz šestog Kruga i pjesmu “Kao moja mati” …. ta pjesma ima posebnu vrijednost i značenje u mom privatnom životu.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Valentino zvijezdama!

– Pa sto se tiče projekta Valentino Zvijezde stvarno NAPOKON nešto izvorno bosansko i nešto što daje mladim pjevačima da se dokažu i pokažu širokoj masi ljudi a pritom ih ocjenjuje žiri koji ima iza sebe i znanje i iskustvo potrebno da usmjeri nas mlađe na pravi put.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u finalu a nije?

– Bilo bi nekorektno od mene da ja govorim ko je trebao, a ko nije, ali stvarno su ostali najbolji i bore se svi za prvo mjesto.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Zagrliti mamu.

e-turnej.com