Tuzlanka Sanja Maletić posle duže pauze snimila novi hit!

706

Posle petogodišnje pauze Tuzlanka Sanja Maletic snimila je novu pjesmu pod nazivom

Ide mi bez tebe” u saradnji sa kompozitorom Dejanom Kostićem.

 

 

 

  

 

Da li ste zadovoljni sa promocijom nove pjesme?

Prezadovoljna docekom na svim televizijama i podrskom medija. Trudicu se da se odazovem svim tv i radio stanicama i da ispostujem sve novinare voditelje i ljude iz medija koji su me zvali da me ugoste i koji su imali razumijevanje za moju medijsku pauzu.

Kakve su reakcije kolega i pubike?

Publika vec trazi pjesmu po radio stanicama. Redovno dobijam izvjestaje od ljudi koji su zaduzeni da prate tok pjesme kroz medije. A kolege su me toliko divno podrzale. U prilog tome govori i sherovanje po drustvenim mrezama. I ja sam malo iznenadjena ali mislim da jednostavno uzvracaju na taj nacin svu moju podrsku njima kroz godine drugovanja u zajednickom poslu.

Kakvi su planovi za ljetnu sezonu, da li ide jos neka pjesma ili album?

Ljeto za mene zadnje 4 godine znaci otkljucati svoju kucu na moru i uzivati do oktobra. Medjutim sada su stvari drugacije. Moracu se posvetiti poslu ali necu pretjerivati. Radicu samo vikendom da bi dobili na kvalitetu onoga sto treba da pruzim publici. U prilog tome ide i blizina aerodroma u Tivtu tako da mogu stici na posao svuda bez gubljenja mnogo dana. A Bogu hvala i Bosna je blizu iz Crne Gore.Necu se zaustaviti na ovoj pjesmi. Od septembra tek ide rad na svim poljima. Nove pjesme jedna po jedna bice prezentovane publici.

Da li uskoro ocekujemo promocije pjesme u Bosni i Hercegovini?

Kad je Bosna i Hercegovina u pitanju i promocija,ako bi radili a to cemo znati uskoro moja licna zelja je da to bude u mom rodnom gradu u Tuzli. Svi moji putevi su poceli iz tog grada.

Sta bi porucli nasim citateljima i vasim fanovima?

Svim citaocima bih porucila da uzivaju u radostima koje nose nasi mali zivoti,svaki dan je poseban za sebe i da ga iskoriste na najbolji nacin. Ono sto je bitno je da sam pozelila svoju publiku i da cu se truditi da kroz dobre pjesme opravdam njihovo povjerenje sve ove godine. A svima koji poste u ovom mjesecu Ramazan lak post i duhovni mir.

Pise: Emir Selimovic