Bliski predsjednikov rođak izdaje za Bobana Rajovića

202

boban

Bliski rođak aktuelnog predsjednika Vlade Crne Gore Mila Đukanovića, Slaven Đukanović nedavno je potpisao ugovor sa izdavačkom kućom Bobana Rajovića (BR:Enter Music) pod čijom etiketom će izaći njegov novi CD.

Đukanović je jedan od popularnijih pjevača u Crnoj Gori a polako ali sigurno osvaja i beogradsku publiku. Pažnju javnosti skrenuo je pjesmom ”Svirajte mi onu Tominu” za koju je dobio i nagradu ”Oskar popularnosti” u Crnoj Gori 2013. godine.

Poslije četevrogodišnje pauze vraća se na estradnu scenu u velikom stilu i sa pjesmom koja obećava. ”Neko gore sve to vidi” naziv je pjesme a spot za pomenutu numeru premijerno je pušten sinoć na oficijelnom YT kanalu i FB stranici Rajovićeve izdavačke kuće.

”Kontakt sa publikom nisam prekidao ali se do sada nije pojavila pjesma za koju sam smatrao da mi odgovara. Ovo je pjesma koju sam na prvo slušanje osjetio i vjerujem da će i publika prepoznati kvalitet” – rekao nam je Đukanović i dodao da se odlučio za saradnju sa Rajovićem upravo zbog odličnih uslova koji su mu ponuđeni.

Aranžman za pjesmu ”Neko gore sve to vidi” radio je Senad Drešević, dok je prateće vokale pjevala Ivana Selakov.

Ovde možete poslušati pjesmu i pogledati spot: