DJ Johnny Up: Saturdays premijerno i na MTV

193

DJ Johnny Up 2

Samo što se pojavio na svjetskom tržištu, singl mladog DJ-a Johnny Up-a “Saturdays”, kao talas zapljusnuo je klubove i radio stanice kako na ovim tako i na prostorima van granica Ex Yu.

Osim što je svoje mjesto našla u programu nekoliko britanskih, švedskih, australijskih i kanadskih radio stanica pjesma Saturdays je prije nekoliko dana doživjela i svoju MTV premijeru.

Zadovoljan prvim reakcijama, ovaj osamnaestogodišnjak nam je ushićeno rekao:

„Moji snovi se polako ostvaruju. Presrećan sam. Po reakcijama publike, posebno na live partijima, shvatam da sam na pravom putu. Zahvalan sam svima na sjajnoj podršci”!

Inače, setovi na nastupima talentovanog i već sada popularnog Johnny Up-a odišu raznovrsnim izborom house muzike, ali je akcenat na energičnim bitovima electro house-a.

U to su se, osim publike na Ibizi gdje Johnny Up nastupa tokom cijele sezone, prethodnih mjeseci mogli uveriti i posjetioci brojnih ovdašnjih klubova u kojima on, tokom pauze na party ostrvu, sve česće nastupa.

“U planu mi je da u narednom periodu što više ljudi i na ovim prostorima čuje i vidi moj rad uživo. Taj kontakt sa publikom je najljepše iskustvo i doživljaj zbog kojeg sve ovo i radim “-
dodao je na kraju ovog blic susreta mladi DJ Johnny Up.

A mi naše čitaoce još jednom podsjećamo na njegov hit i nesvakidašnje atraktivan video koji prati pesmu “Saturdays”.