Rame uz rame sa Bobanom Rajovićem: Anabela oduševila Hrvate i Slovence

183

Anabela i Boban Maribor

Proteklog vikenda kao specijalna gošća na koncertima Bobana Rajovića nastupala je Anabela Atijas i svojim performansom raspamentila Hrvate a noć kasnije i Slovence.

Inače, na Bobanovim nastupima prve redove obavezno zauzmu djevojke ali je ovoga vikenda situacija bila malo drugačija. Upravo zbog Anabele momci su zaboravili na manire i bukvalno su se otimali sa djevojkama za mjesto što bliže bini.

Slična situacija vladala je i u bekstejdžu. Djevojke su se gurale da dodju što bliže svom idolu Bobanu i slikaju se s njim a momci su željeli prići što bliže Anabeli koja je prosto blistala.

Da je Anabela bila atrakcija večeri potvrdio je i sam Boban objavom na svojoj FACEBOOK stranici ali i u razgovoru sa prijateljima.

– Oduševljen sam kakvu atmosferu Anabela pravi na nastupima. Puna je energije i zaista odlično ”komunicira” sa publikom. Upravo zato sam je pozvao da mi bude gošća i narednog vikenda a naša saradnja neće stati samo na tome ali otom potom – rekao nam je Boban i na neki način potvrdio da je upravo Anabela jedno od narednih imena njegove izdavačke kuće.