Bane Čolak mijenjao boje kada je saznao da mu se cijeli region smije zbog lažnih suza! Zerina plakala od blama! (VIDEO)

217

Današnji dan je obilježio snimak u kom je Bane Čolak svojom pljuvačkom pravio lažne suze kako bi na taj način dokazao Zerini Hećo da mu je teško. Iako je javnost osudila njegovo ponašanje, on je ipak imao opravdanje za to što su kamere zabilježile.

Bane Čolak je na prvo mjesto stavio svoju majku i njene brige o njegovom zdravlju, pa je pokušao da se opravda za način na koji je pokušao da lažira suze i emocije.

– Ja se samo nadam da će mi moja majka oprostiti za ovo što sam sinoć uradio. Rekla mi je da ne smijem da se povređujem. Ono sa Zerinom je bilo haotično, uvijek kada joj ja pričam nešto ispada kao da joj držim lekciju, ja ne mogu više – rekao je Bane Čolak.

Milana je zanimalo kako se Bane osjeća kada je Zerina izjavila poslije svađe da mu neće roditi dijete. Za vreme njegovog odgovaranja na Milanova pitanja, Zerina je plakala ispred paba.

– Ja sam svojim lošim ponašanjem doveo nju do toga da mi kaže da neće da mi rodi dijete, razumijem je – rekao je Bane.

Ipak, na to kada je Milan spomenuo lažne suze, Bane je promijenio sve boje i što je najgore demantovao sve to, ne sluteći da mu se cijeli internet smije zbog spornog klipa gdje pljuvačkom pravi suze.