‘IMA MNOGO KVARNOĆE U SEBI!’ Aneli otkrila da se polako HLADI od Janjuša, nazvala ga PREVARANTOM! On odbio da dođe kod Miljane: Bolesnica dobila da vodi emisiju!

89

U toku je radio ‘Mikseta’. Vaš domaćin je Miljana Kulić. Njena naredna gošća je Aneli Ahmić. Ona je progovorila o njenom odnosu sa Janjušem.

Šta misli zbog čega nije došao simulant i prevarant? -rekla je Miljana.

Ja sam ga birala, on je bio moj izbor. Ne verujem da će doći, meni je lakše da budem sama u ovde, gledam svaku suituaciju da ga ne vidim i ne čujem -rekla je Aneli.

Jel ti je teško? -pitala je Miljana.

Teško mi je ali svaki dan mi je sve lakše. Jutros sam isplakala sve iz sebe, više neću da ga pominjem -rekla je Aneli.

I naravno da nije došao, ni ja ne bih došla da sam razotkrivena. Šta ti kažeš Aneli o svemu?

Ja ne želim da se vređam sa njim niti da imam kontakt. Počela sam da maštam o lepim stvarima, detetu i porodici. Ja bih volela da razgovara sa njegovim poltronima da mi se ne obraćaju, stalno me provociraju Uroš, Ivan, tvoj bivši Darjan. Ne želim da mi se obraćaju i neka me puste na miru. Juče mi je rekao da bi se je*ala sa Munjom, pa je krenuo da me vređa. Ja se ne kajem ni zbog čega, ovo mi je sve bilo da uvidim situaciju, srce će ga osećati ali nema veze, vremenom će proći. On je krenuo da me ponižava i da govori neke stvari o meni, ja 50 posto stvari znam a 50 ne znam -rekla je Aneli.

Ti Aneli ne spavaš uopšte zbog ovog prevaranta, jel si ti iskorištena zbog svega?

Uopšte ne osećam potrebu da mu se približim, mislim da nije dobar čovek, ima dosta kvarnoće u sebi i spreman je na sve

pink.rs