IZBIO HAOS NA SNIMANJU! Žiri se POBUNIO protiv Kije – MI ILI ONA! A da čujete njen komentar – ODUVALA IH

261

Snimanje nove sezone “Pinkovih zvezdica” je počelo, a već na samom startu nastao je haos izazvan revoltom dosadašnjih članova žirija jer im se na crvenim stolicama pridružila ni manje ni više nego Kristina Kija Kockar, pobednica “Zadruge” i bivša stjuardesa.

Naime, kako saznaje “Alo!”, atmosfera na snimanju prve emisije bila je i više nego napeta, jer su ostali članovi žirija bili iznenađeni odlukom da stjuardesa i novopečena pevačica sudi muzičkim talentima.

– Kija je u žiriju zamenila Milana Stankovića, a na snimanju je delovalo kao da ostali članovi žirija nisu imali pojma o tome. Sergej Ćetković i Leontina bili su najglasniji. Njih dvoje su glasno komentarisali da ukoliko ona bude sedela u crvenoj stolici, oni više neće biti članovi žirija. Čulo se i to kako govore da će se pokupiti i otići, jer im je ispod časti da rijaliti zvezda ravnopravno s njima ocenjuje i komentariše nečije pevanje – navodi za “Alo!” izvor, koji se zatekao na licu mesta i dodaje da ni Jelena Tomašević, ni Goca Tržan nisu bile oduševljene ovom odlukom “Pinka”.

– One su isto komentarisale da je to skandalozna odluka i da su time doveli u pitanje njihov kredibilitet i dugogodišnji integritet, jer su ih izjednačili sa jednom rijaliti zvezdom koja je poznata po iznošenju prljavog veša iz privatnog života. Na snimanju se sve orilo od ogovaranja i poprekih pogleda – dodaje sagovornik.

Međutim, u toku jučerašnjeg dana, svi članovi žirija su ćutali. Dok su jedni bili nedostupni, drugi su odbijali pozive… Goca Tržan se u nekom trenutku oglasila na društvenim mrežama.

– Za mene je Kija Kockar samo žena koja ima pesmu s nekim ogromnim brojem pregleda i to je sve što znam o njoj. O kvalitetu njenog pevanja nije moje da sudim. U žiriju sam zato što volim klince i želim da budem deo njihovog napretka. Nisam vlasnik ovog šou programa, pa sva pitanja u vezi s time možete postaviti Milici Mitrović – napisala je Gordana na Instagramu, ograđujući se od priče.

Kija za razliku od njih, tvrdi da je kompetentna da bude baš tu gde jeste:

– Sa oduševljenjem sam prihvatila poziv, mislim da sam kompetentna da sedim u žiriju. Kompetentna sam jer sam bila u “Pinkovim zvezdama” iza scene dok se moj muž takmičio. Zaslužna sam za njegov uspeh, ispravljala sam ga u pevanju… Kompetentna sam jer sam sama sebi napravila karijeru – moji nastupi su posvećeni i pokazuju da sam maher za šou-biznis. Ja sam u kratkoj karijeri napravila nešto što niko nije uspeo godinama. Nisu mene zvali u žiri jer sam popularna, ima još takvih. Evo, na primer, mog muža nisu zvali, a on je prošao kroz sve to – bila je brutalna Kristina u intervjuu za “Informer”.