ANELI PALA I IZ MATEMATIKE: Svi su videli da nema pojma o geografiji, a sada je otkrila da ne zna ni da RAČUNA, ali zato zna da jaše Janjuša!

27

Učesnica “Elite” Aneli Ahmić ostaće upamćena osim po vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem i po tome koliko je neobrazovana. Ona je na početku rijalitija i sama priznala da je bez škole kada je na pitanje koju je školu završila izjavila: “Nikoju!”

Međutim, niko se nije nadao da nema elementarno znanje iz najosnovnijih stvari kao što su glavni gradovi i države, ali i matematika neophodna za svakodnevni život.

Naime, ona je računala koliko je njen bivši suprug davao novca ćerki Nori, pa je tom prilikom izračunala da 10 meseci ima 100 dana, što je izazvalo opšti podsmeh na društvenim mrežama.

Klip je osvanuo na jednoj stranici koja se bavi dešavanjima u rijalitiju, a posle ovoga će i Janjuša biti blam s kim ima posla, iako se već i sam sprdao sa njom postavljajući joj pitanja iz opšte kulture i informisanja na kojima je takođe pala.

– Pre 10 meseci nije video svoju ćerkicu, a znači da ćerkica vredi za deset meseci 500 maraka, to je svaki dan po 5 maraka – lupila je Aneli, a zatim je usledio stampedo komentara u kojima su je urnisali fanovi.

U samom opisu smešnog videa stajalo je “Anelina matematika – 10 meseci ima 100 dana”, dok su se ispod nizale sledeće reakicije:

– “Ovo je najgluplja osoba koja je ušla na Pink”, “Da l’ je to alkohol, možda crtica ili blokatori”, “Šta će, neškolovana totalno, naučila u životu samo “marke odeće!”

Podsećamo, Aneli je u razgovoru s Janjušem otkrila koliko je šuplja i po pitanju geografije kada je odvalila da je Moskva glavni grad Konga. Bivši košarkaš je kroz direktna ili trik pitanja išao na to da Aneli pogreši, sve vreme se smejući i hvatajući se za glavu, ali ona ni na jedno pitanje čak ni mahinalno nije ubola tačan odgovor.