13/09/2018 - 01:29


VLADIMIR I LAZAR JE KORISTE SAMO DA BI OSTALI U RIJALITIJU: Stanijina najbolja drugarica progovorila o LJUBAVNIM ZAVRZLAMAMA U Zadruzi 2!

 

Veliku pa┼żnju privukao je ulazak Stanije Dobrojevi─ç u “Zadrugu 2”. Ona je pre odluke o u─Źe┼í─çu u ovom ┼íou programu bila u nekoj vrsti medijske ilegale, te su je se njeni fanovi veoma u┼żeleli, a i ona sama je istakla da nije mogla da odbije ovakav projekat.

Njena najbolja drugarica i PR-om, Tamara, prokomentarisala je kako se Stanija snašla u Zadruzi, ali i još mnogo toga.

“Ba┼í sam pri─Źala sa njenom porodicom o tome, konstatovali smo da se super sna┼íla i da super izgleda, ba┼í smo zadovoljni svime ┼íto je uradila i pokazala do sada”, rekla je Tamara.

Stanijin odnos sa Vladimirom Tomovi─çem privukao je veliku pa┼żnju, pa nas je zanimalo ┼íta njena najbolja drugarica misli o svemu tome i da li se Dobrojevi─çevoj on dopada: “Stanija je rekla da ne planira ni┼íta kada je ljubav u pitanju. E sad, dug je to period koji ─çe oni biti unutra, sva┼íta mo┼że da se desi. Ona je istakla da je njoj najbitnije kod mu┼íkarca da je pametan, da ima manire. Meni je Vladimir simpati─Źan, Crnogorac, zanimljiv, ali i sama Stanija je rekla da su oni samo drugovi. Dopada mi se zadatak koji su dobili, da se upoznaju bolje i zbli┼że. Ne znam da li ─çe se njihov odnos razviti, ali ja mislim da ─çe oni ostati samo prijatelji, ka┼że Tamara.

S obzirom na to da su i Vladimir i Lazar Jeremi─ç pokazali svoje simpatije prema Staniji, Tamara nam je dala svoje mi┼íljenje o tome da li je to taktika ovih momaka ili im se ona zaista svi─Ĺa:
“Ja ne mogu sad nekog da optu┼żim za ne┼íto, ali mogu─çe je da su gledali prethodne rijalitije i shvatili da te ljubavne pri─Źe prolaze. S obzirom na to koliko je Stanija popularna, ne bi me iznenadilo da su se zbli┼żili sa njom samo zbog ostanka u rijalitiju i da im je to taktika. Ali opet, ne mogu da optu┼żim nekog, vreme ─çe sve pokazati”, iskrena je Tamara.

Na samom kraju ona nam je dala svoje prognoze dokle bi Stanija mogla da dogura.
“Ja mislim da ─çe ona sti─çi do samog kraja, ima tu svoju ekipu sa kojom se skontala i veoma je mogu─çe da do─Ĺe do finala, mi smo i rekli da idemo na duplu krunu. Ne mislim da joj je potreban neko za to, neka ljubavna pri─Źa, ona je i na Farmi imala Kristijanovu prijateljsku podr┼íku i do┼íla do pobede, ┼íto ne bi i sad sa novim drugarima? Vide─çemo ┼íta ─çe biti”, zaklju─Źila je Tamara.

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ