‘HRANILA SE TIME DA JE GLEDAJU KAO DOBRU RIBU!’ Janjuš otkrio kakav profil muškaraca je Aneli PECALA! KVARNA je do BOLA, svaki potez joj je NEISKREN!

264

U toku je emisija ‘Pitanja novinara’. Voditelj u studiju je Ana Radulović. Pripadnici sedme sile su spremni da izrešetaju ukućane svojim intrigantim pitanjima. Marko Janjušević Janjuš progovorio je o njegovom odnosu sa Aneli Ahmić, žestoko je opleo po njenom izboru muškaraca, pa prokomenarisao njen karakter.

Janjuše kako smo počeli ti si rekao Aneli jao bože blama. Šta se to promenilo od kako si došao sebi?

Ne znam zašto mi je devojka rekla da mi se neće obraćati a opet potencira svađu. Video sam jedno zlo u toj ženi i jednu kvarnoću, ja pričam totalno bez ironije ovde. Video sam kvarnu osobu koja je mene razočarala mojim izjavama. Od naše prve svađe šta je ona meni izrekla i do kakvih stvari je došlo gde sam video šta je u stanju da ona meni kaže kako bi ispala povređena i žrtva, kako sam se ja sa njom igrao zbog rijalitija. Ona je osoba koja ne zna koji je glavni grad Makedonije ali joj je bitno da ona kaže kako sam ja nju uništio. Ja sam rekao da neću biti sa njom nikada više i mislim da je to najpametnije za oboje. U njoj sam video na početku frajera koji ga je lomila kroz život a sad mislim da je jedna kvarna osoba i jednostavno ne vidim u njoj ništa dobro. Ti njeni bivši mora da su bili divna gospoda, završili dva fakulteta, ali izgleda da je njoj to odgovorala pošto je ona atraktivna devojka koju su svi pratili na instagramu i ona se hranila time da je svi gledaju kao dobru ribu. Devojka mi je svaki dan govorila gde gledaš, sad odjednom počinjem da se muvam sa Majom i tako pravi neke scenarije u glavi. Da ja sa 40 godina dozvolim sebi da uđem u ovakav odnos to je stvarno ono dno dna, ja ne mogu više nikome da kažem da nije normalan kad vidim svoje postupke. Ovde ljudi stvarno misle da sam ja došao da se takmičim a brat mi umro pre 4 meseca, oni svi reže na mene -rekao je Janjuš.

Zbog čega ti odjednom smeta Anelina vikipedija a ranije si je branio zbog svega toga? -pitao je Darko.

Ne smeta mi ali kad mi u svađi kaže kakav je moj život ja je podsetim na njen. Ja nisam tih 6 meseci ni jednom uvredio tu devojku i da sam joj spominjao nekog momka ili vikipediju. Ja nisam cveće u životu i znao sam ko je ona pa me nije interesovalo to u životu

Ja sam tu večeras da pružim ruku pomirenja i da sve bude normalno -rekla je Aneli.

Ja i ti samo možemo da se ne vređamo, ne možemo biti ni u kakvim odnosima, više ništa ne prihvatam od nje. Ona je ozbiljan folirant, njene svađe su neiskrene, njeni osmesi i postupci, totalno je blamantna -rekao je Janjuš.

pink.rs