LEPI MIĆA SE UKLJUČIO U EMISIJU I OPASNO OPLEO PO SARI: Pazi o svojim razvedenim roditeljima, a ne o mom braku! Pisala si pisma oženjenim muškarcima, Vojke se sa tobom samo zaje.avao!

130

Sara Reljić je često imala sukobe sa Lepim Mićom u rijalitiju, a sada je u toku gostovanja u emisiji pomenula njegov brak.

U toku emisije “Narod pita” javio se Lepi Mića, koji je žestoko osuo po učesnici “Zadruge” Sari Reljić.

“Kada mačke nema i miševi kolo vode. Brak moj je stariji od te devojke koje sedi tu i priča o meni braku. Pazi o braku svoje mame i tate koji su se razveli. Toliko koliko sam ja u svojoj kući, a koliko nisam samo ja znam. Ponašaš se kao kuja. Ti si ta koja je pisala pisma oženjenim muškarcima i tu tražila mirnu luku”, počeo je Mića, a Sara mu odbrusila:

“Šteta što nisam kod tebe. Ko je tačno bio oženjen? Vojke? Za pisma sam objasnila milion puta, ali se glupima mora više puta objasniti. Gospodin od 60 godina mene naziva ku.vom.”

“Bila si drugarica sa Macom iz interesa. Smejala si se na silu. Gledateljka je pričala o meni, a ti si se umešala. Mogla si mene zvati telefonom i reći šta misliš. Ti želiš tu da vodiš reč. Hodala si kao zombi po rijalitiju, pisala ljubavna pisma, družila se sa Macom, ušla u priču sa Vojketom, koji je sam rekao da se ispočetka sa tobom zaje.avao, a da se zaljubio kada se vratio”, nastavio je da komentariše Mića.

Lepi Mića je sam nastavio da priča, a voditelj ga nije prekinuo dok nije završio izlaganje.

“Ljudima koji zovu kada sam ja u studiju i kada nisam, kažem, ja sam želeo da pokažem koliko sam jak ili nejak na psihološkoj igri. Tamo nisam branio Saru, već njihove stavove. Za vas je Luna bila svetica i neko ko je jako bitan. Nikad je nisam uvredio, a njena majka je vređala moju porodicu, dok ja nju nisam. Onakvu emociju ljubavnu kakvu imam prema Kiji, imam prema baba Vangi. Branio sam poniženje druge žene”, izjavio je Mića.