ISPLIVALE PORUKE IZMEĐU LUNE I MATORE: Anabela je Jovani pokazala srednji prst, a do poljupca je ipak došlo! Evo kako (VIDEO)

152

Pravi rat trenutno se vodi na društvenim mrežama između Anabele Atijas, majke Lune Đogani i Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, koje su nedavno izašle iz najgledanijeg rijaliti programa “Zadruga”.

Iako su Luna i Matora prvobitno bile drugarice, na kraju je njihov odnos otišao u veoma lošem pravcu, a u superfinalnoj večeri došlo je i do velike svađe između Anabele Atijas i Jovane Tomić Matore uživo u programu, a pevačica je tom prilikom pokazala čak i srednji prst.

Luna Đogani sinoć je gostovala u emisiji, a u toku njenog gostovanja Anabela je na Instagramu poslala poruku Sanji i Matoroj u kojoj je napisala da će objaviti njene prepiske sa Sanjinom majkom. Poruke između njih dve su isplivale u javnost.

Na sve to ragovala je Sanja Stanković koja je takođe na Instagramu poručila Anabeli da slobodno može da objavi prepisku sa njenom majkom, a da će ona danas objaviti poruke koje je Luna slala Matoroj.

“Ti si mene poljubila, opasna si! Kako si me smlatila”, napisala je Matora Luni.

“Ma ja sam budala, ali ne ljubim se inače sa devojkama da znaš. Volim da se zezam tako, ali ja volim muškarce, iako nemam srece u ljubavi baš”, odgovorila je Luna.

“Šta me bira sa kim se ljubiš, ja samo znam da ćemo se ljubiti opet i to je kul!”, poslala je Matora Luni.

“Zanimljiva si mi, luda si”, odgovorila je Đoganijeva.