DIRLJIVO Dragana Mirković: Ganuo me susret s Ninovom kćerkom

178

Folk zvezda se u Americi posle više od 20 godina družila s Amelom, naslednicom velikog prijatelja s kojim je snimila hit „Divlja devojka“.

Dragana Mirković pamtiće nedavno završenu američku turneju i po dirljivom susretu s Amelom, starijom ćerkom pokojnog kolege Nina Rešića.

Nakon što je objavila da će posle više od decenije ponovo zapevati u Njujorku, pevačeva ćerka, koja živi u ovom gradu, stupila je u kontakt s njom u želji da je vidi i da joj se zahvali što tolike godine čuva sećanje na život i rad njenog oca.
– Amela je s drugaricom došla u bekstejdž pre koncerta u Njujorku i zaista me je ganulo što smo se srele posle toliko godina. Nino je bio moj dragi kolega i velika zvezda i trudim se sve ove godine da i pevanjem našeg dueta „Divlja devojka“, intervjuima, ali i na televiziji DM sat očuvam sećanje na jednu sjajnu karijeru i velikog umetnika. Videti njegovu decu kako postižu uspehe u životu za mene predstavlja veliku sreću – rekla je Dragana, koja je nedavno učestvovala i na koncertu u Bijeljini u znak sećanja na Nina, koji je preminuo pre 10 godina.

– Nadam se da do sledećeg susreta s Amelom, ali i do susreta sa zaista fantastičnom publikom u Americi neće ponovo proći više od decenije, te ću učiniti sve da u mnogo kraćem roku ponovo dođem na turneju – zaključila je Dragana Mirković.

Kurir / I. E.