Balerinin tata ponosan: Jelena samo glumi, nikada ne bi razvela Kristijana!..

229

12118806_504534156370265_8735458261603910079_n

Već nekoliko dana, glavna tema na “Farmi” su Kristijan Golubović i Jelena Milošević. Njihov odnos zasmetao je i ženi žestokog momka, koja je izjavila da će se zbog balerine razvesti.

Naime, Dragoljub Milošević kaže da redovno prati rijaliti i da je siguran da njegova ćerka sve što radi, radi svjesno i sve zarad šou programa.

“Jelena je glumica i ona glumi. Svjesna je da gledaoci žele šou i ona ga pravi.Što se tiče Kristijana, i to je gluma, ne verujem da ona ima neke emocije kada je on u pitanju. Ma nema sigurno.Očigledno da joj prija da se druži sa njim, ali da se on razvede zbog nje, ma kakvi.Pa ne bi ona to nikad dozvolila. Sigurno su se dogovorili njih dvoje i prave šou.To je moje mišljenje, mada ne smijem da tvrdim ništa.Možda na sva ova pitanja mogu da vam odgovorim kada Jelena izađe i popričam sa njom”
kaže balerinin tata”.

On je prokomentarisao i Jeleninu navodnu trudnoću.

“Ma kakvi trudna, da je trudna, ne bi bila tamo sada. To se ona šalila, vidjelo se kada je rekla da da se šali. I to je ta njena gluma, njoj je dosadno i ona se igra. Nemam drugo objašnjenje”, priznaj Dragoljub.

Kako kaže, izjava njegovog sina da Kristijana gledaju kao člana porodice i da ga smatraju Jeleninim bratom je nepromišljena.

“On je bio pod tremom kada je to rekao. Nije to tako, malo je on požurio sa izjavom” pravda se gospodin Milošević i dodaje da je Jelenu vaspitao da bude poštena i pravična i da ona to i jeste, a posebno mu je drago jer je svi sugrađani hvale….

“Ona je akademski građanin. Cijeli Novi Sad je uz nju! Svi je podržavaju, i na to sam veoma ponosan” za kraj je rekao balerinin tata.