Otvor’, ženo, kapiju, evo mene i mog kamionaaa…

366

Veliki kamion na čelu svatovske kolone baš i nije uobičajena slika koja se vidi u Slavoniji. Možete misliti kakvo je to bilo iznenađenje, rekla je Ana Cvitan.

Njen brat Davor Matijević (25) iz Beravaca kraj Slavonskog Broda u petak jepripremio iznenađenje svojoj odabranici Nataši Kitanović (27). Mladoženja je po nju u Veliku Kopanicu, udaljenu oko pet kilometara, došao okićenim kamionomVolvo. Tako je mladenka, umjesto u luksuznu limuzinu, morala ući u kabinu moćnog tegljača.

– Zbog visokih stepenica, a i vjenčanice, Davor joj je pomogao da uđe i izađe iz kamiona, što su burnim pljeskom popratili okupljeni svatovi – kaže Ana.

Poslije vjenčanja uzvanici su pošli u Sikirevce u svečanu dvoranu Vuković Centra, do koje su se mladenci vozili kamionom uz zvuke jake zračne trube.

– Ne znam je li se Nataša i ranije vozila s bratom u kamionu, ali sam sigurna da će ovo pamtiti cijeli život. Koliko sam vidjela, njoj se to jako svidjelo, a i svim svatovima, koji su to zabilježili svojim mobitelima i fotoaparatima – zaključila je Davorova sestra Ana.

Maid Đelilović / e-turneja.com/ 24sata.hr