INDIJSKI GLUMAC ODLIJEPIO ZA BEOGRAĐANKOM: Dok ljubi Miti gleda u Silviju!

170

silvija-madic-akas-foto-fb-i-printskrin-1418807543-599630

Mrunal Jain (29) pokušava da zavede srbijansku manekenku Silviju Madić (24) tako što je njenu sliku postavio u sobi gdje se snima Odbačena prenose mediji u Ssrbiji i Indiji.

Mrunal, poznatiji kao Akaš iz hit serije “Odbačena” koju imamo prilike gledati u programu OBN TV radnim danima od 22:10 h, odlijepio je za Srpkinjom koja je zbog posla boravila u Mumbaju. Kako prenose mediji Akaš i Silvija upoznali su se u noćnom klubu, nakon čega je glumac učinio sve da dođe do nje. Iako se manekenka vratila u Srbiju, našao je način da je iznenadi.

Preko njenih poslodavaca u Mumbaju uspio je da dobije njenu fotografiju koju je postavio na zid sobe u kojoj najčešće snima seriju „Odbačena“, inače jedan od najvećih hitova Bolivuda kada su srije u pitanju. A ovu priču su potvrdili i producenti iz Mumbaja ali i sama manekenka:

“Nisam mogla da vjerujem kada sam ugledala sebe u „Odbačenoj“, pa sam i na Youtubeu tražila snimak kako bih bila sigurna da sam dobro vidjela. Moja agencija iz Srbije je kontaktirala s mojim poslodavcima u Indiji, koji su potvrdili da je slika dospjela u „Odbačenu“ zahvaljujući Mrunalu. Hvala mu na tome, ali to mu neće pomoći”, kaže Silvija, koja je u dugogodišnjoj vezi.

“U Indiju nisam išla da tražim muža, već da radim”, kaže manekenka.
U mnogim kadrovima “Odbačene” vidi se Silvijina slika na zidu.