Dila opet na naslovnicama tabloida

206

hatice-şendil-siyah-elbiseli-382x600Poznata turska glumica Hatice Şendil koju imamo prilike gledati u trenutno najpopularnijoj seriji u BiH koja se emituje u programu OBN TV „Dila“ opet puni stupce žute štampe u turskoj. Zbog mnogobrojinih obaveza Hatice rijetko stiže da pronađe slobodno vrijeme kako bi se družila sa prijateljicama. Ipak krajem prošle sedmice učinila je iznimku i odgodila sve planirane obaveze jer joj je u posjetu stigla dugogodišnja prijateljica koja trenutno živi u Berlinu sa kojom je otišla na ručak u elitni restoran u Istanbulu.

Tu ništa ne bi bilo čudno da nakon par sati ugodnog ćaskanja sa prijateljicom šarmantna glumica nije na odlasku zaboravila platiti račun. Prema priči konobara a koju prenose turski mediji Şendil je nakon pola sata bukvalno utrčala u restoran izvinjavajući se što je otišla ne plativši račun.

„Kako je Hatice čest gost našeg restorana nismo tome pridavali veliki značaj jer bi sigurno u narednim danima došla na brzinski ručak ili večeru te bi isti račun i platila. Sva zbunjena i vidno unezgođena nam je ispričala da nije platila račun skontala je u petnaestak minuta po izlasku iz restorana pa se odmah okrenula i vratila nazad kako bi regulisala račun. U znak izvinjenja ostavila mi je veliki bakšiš, 450 Turskih lira (oko 300 KM) što je veći iznos od samog računa koji je iznosio 300 Turskih lira (200 KM)“ ispričao je Davut tridesetogodišnji konobar u pomenutom restoranu.

Zgodna glumica trenutno radi na nekoliko projekata tako da teško pronalazi vrijeme i za supruga a posebno je bila pogođena kada joj je dugogodišnja prijateljica koja očekuje bebu javila da je u Istanbulu i da bi željela da se vide. Koliko joj je bilo važno vidjeti se s njom govori i činjenica da je sva snimanja pomjerila za dva dana koliko se družila sa njom.

Seriju Dila u programu OBN TV možete pratiti radnim danima od 20 sati!