On je novi skandal majstor u BiH ?!

536

novi singl aki 10 10 2014 2x2 v1

 

Neočekivan obrt se desio u njegovom životu! Od mladića koji je ulagao nade u svijet modelinga, ipak se odlućio na onaj malo škakljiviji put do zvijezda.. Ni manje ni više, bez, što je šokantno, ijednog dana iskustva u svijetu muzike snimio pjesmu koja ćepostati apsolutni hit!

 

https://www.youtube.com/watch?v=9fpGF9vI6Ik&feature=youtu.be

 

Njegovo ime i pjesma uskoro će postati sinonim za savršene klubske provode jer on ima upravo ono što omladina traži, hit pjesmu. Kroz svoj prvi sigl, ovaj skandalozni momak priziva svoju bivšu ljubav da mu se vrati u zagrljaj. Zagolicat ćemo vam maštu i dati vam ovom prilikom samo teaser pjesme, kao uvod u ono što vas uskoro očekuje. Očekujte neočekivano! Mnogi će se iznenaditi ovim poduhvatom naše nove skandal zvijezde. Uz ovu veoma dobro odrađenu klubsku stvarčicu, moći ćete vrlo rado uživati. Patnja i ljubav ne idu zajedno, zato, živjela vremena dobrog provoda! Budite uz ovog novog bh. dijamanta, jer ponavaljamo, očekujte neočekivano. Slušate u prilogu isječak iz pjesme, koja izlazi za 7 do 10 dana.

Na kraju možemo samo reći da će na ovom projektu istinski pozavijedjeti i velike zvijezde poput Ane Nikolić, Cvije, ili moždačak i neprevaziđene JK! Vrijeme će pokazati.