Olja Bajrami i Gaćeša se smuvali pred svima, bliznakinja ustala i rekla da je bila sa njim u vezi, a onda ju je pjevačica oduvala reakcijom! (VIDEO)

136

Olja Bajrami i Bojan Gaćeša prethodne noći zvanično su započeli vezu pred milionskim auditorijumom, ali je prije toga došlo do svađe pošto je Gaćeša dopustio da Nevena Arsić legne preko njega.

Gaćeša i Nevena rekli su da su oni samo drugari te da to ništa nije značilo, a onda je Nevenina sestra bliznakinja Miljana Arsić ustala i otkrila da su njih dvoje zapravo bili u vezi, te da do govori jer njenu sestru niko neće ponižavati na taj način!

Nakon toga je ustala i Nevena koja je priznala da jesu bili zajedno.

– Bojan i ja smo se zabavljali, pa prekinuli i vidjeli smo se sada ovdje u rijalitiju. Ja nisam znala da on ima nešto sa Oljom, mi smo ovdje pričali o našem odnosu van rijalitija – rekla je Nvena i dodala:

– Ako mi se svidi neko ovdje, tu sigurno neće biti neko sa kim sam bila. Bojan me nije ispoštovao što je to iznio i rekao da mi je dozvolio da ja ležim preko njega. Mislila sam da je Bojan meni prijatelj, zamolila sam ga da ne iznosi, on je sve iznio – zaključila je bliznakinja.

– Tvoja sestra je rekla da smo mi bili zajedno ne ja, mi jesmo prijatelji, a ona nije željela da se zna da smo bili zajedno – rekao je Gačeša.

Olja Bajrami posmatrala je sve ovo, a onda je ustala i postupila tako da joj je skoro cijela kuća aplaudirala!

– Ja sam ušla kao slobodna djevojka, pa bih željela da te pitam da li si ti PRIJE nego što smo mi ovdje nešto počeli, u ovoj kući, imao išta sa bilo kim?! – pitala je Olja Bojana.

– Ne! – rekao je Bojan.

– Hvala lijepo, doviđenja! Bio, nije više! – rekla je Olja i izazvala oduševljenje ukućana.

Kako je izgledao razgovor između Nevene i Bojana, kao i urenebesnu reakciju Olje Bajrami pogledajte u videu ispod: