Dunja otkrila šta je sve ISJEČENO iz emisije Zvezde Granda koju je ona napustila (VIDEO)

165

Bivša takmičarka “Zvezda Granda” obratila se javnosti otvorenim pismom, pri čemu je iz svog ugla opisala skandal…

Screenshot_1_800x457

Dunja Popović napustila je takmičenje “Zvezde Granda” zbog negativnih komentara na njen nastup. U otvorenom pismu koje objavila na svojoj Fejsbuk stranici, ona tvrdi da je navodno u sinoćnjoj emisiji isečeno, kako navodi, “veliki deo psovki i omalovažavanja u trajanju od minimum 15 minuta”.

Ono što je napisala Dunja Popović, prenosimo u celosti:

“Draga publiko, prvo želim da se obratim onima koji su sinoć poverovali o ono što im je “servirano” u emisiji Zvezde Granda. Samim tim možemo zaključiti i koji vam je IQ i nema potrebe da dalje čitate ovaj post i da gubite svoje dragoceno vreme jer ce ostatak biti namenjen ovom drugom delu populacije koji je (nažalost) u manjini, ali ih ima još uvek (hvala Bogu).

Paaa, draga publiko, ono što ste gledali sinoć u emisiji “Zvezde Granda” zove se klasičan primer OBMANE I MANIPULACIJE širokih narodnih masa. Dakle, onom snimku koji ste gledali fali jedan VELIKI deo psovki i omalovažavanja u trajanju od minimum 15 minuta koji je prethodio ovom što su vam pustili ( a to je samo kap koja je prelila čašu).

Nakog svega toga ja sam napustila scenu, a ne nakon jednog komentara. Naravno, kao sto smo i očekivali, sve je isečeno, ali se na snimku jasno mož zaključiti da delovi fale. Da li zaista mislite da bih se okrenula i otišla zbog onakvog komentara koji je vama serviran i u koji je većina vas (nažalost) poverovala, da tako lako bacim sve ono sto sam uložila tokom 2 sezone u ovom takmičenju…razmislite malo. Smatram da je bilo pošteno prema publici prikazati sve, ali s obzirom da nije prošlo 12, nisu smeli da prikažu zbog sadržaja koji su se mogli ćuti i narod bi bio zgrožen kako se u jednom eminentnom takmičenju na nacionalnoj frekvenciji vređaju kandidati, paa, što bi se reklo – za sve pare! Da se razumemo- ovde se ne radi o tome da li neko zna da peva i da li je rođen za to ili ne- radi se o dostojanstvu!




Smatram da bi ovako kao ja odreagovao svako ko je isključivo svojim zalaganjem i velikim trudom postigao neki uspeh. Tokom takmičenja sam dobijala svakakve komentare, uglavnom sa negativnom konotacijom i to poštujem, uvek sam znala sa takvim komentarima da se nosim (pa i da odgovorim ne prelazeci granicu) i da se potrudim da u sledećem krugu napredujem. Uvažila sam svaki komentar žirija, pa čak i ovog puta kad sam izabrala mnogo teže pesme od onih koje sam do sada pevala i pokazala sebi da ja to mogu.

Ovog puta na to sto je bilo izrečeno nije postojao odgovor. Ja sam otišla odmah kući i nisam bila prisutna kada su se montirali ostali komentari žirija, ali mogli ste videti da je sve išlo u tom smeru da se od mene napravi ražmazeno derište, umišljena devojka, kvazi zvezda itd… Oni koji su bili prisutni (a ima vas mnoogoo i ne očekujem vašu podršku jer znam da se plašite i strepite i koliko vam je to bitno u životu, nekima čak bitniie i od vas samih) znaju sta se dogodilo i na koji način.

Stiglo mi je mnogo poruka podrške od kolega koje su tog dana prisustvovale incidentu i hvala! Razumem da neko gazi sve pred sobom da bi dosao do cilja, ali da li treba gaziti i preko sebe?! Moja porodica je bila prisutna tada i mogu da zamislim kako im je bilo u trenutku ( koji je trajao dugo) dok su slušali takve bljuvotine. Hvala njima sto su u meni stvorili karakter i dostojanstvo!

Mislim da je previše praznoglavih, onih koji klimaju glavom i gutaju ono sto im se servira, onih koji nemaju svoj stav i ličnost, onih koji ne poštuju sebe… Možda je ljudima čudno sto ja nisam takva. Verovatno jeste jer nisu navikli. Ovako nesto mogu da podrže isključivo oni koji i sami zlostavljaju druge ljude i to je za njih sasvim normalna pojava.




Što se tice mog nastupa, malo je reci da sam PREZADOVOLJNA i pevanjem i nastupom i stajlingom, zaista mogu da kažem da se napredak u pevanju čuje ( to nije samo napredak vec postepeno odsustvo treme). Mogu da kažem da je ovo bio moj najbolji pevački nastup do sad!

Ovom takmičenju sam pristupila profesionalno tokom svakog nastupa, pripreme su trajale mesecima, vodilo se računa o svakom detalju, a i o pevanju u istoj meri, ali je trema svaki put činila svoje. Ovog puta sam se u velikoj meri oslobodila treme i velikim delom je zato i zvučalo ovako. Za frizuru je bila zadužena, naravno Mara Đerić, za šminku sam bila sama svoj majstor, a za zipon moja šnajderka Vida, moj tata i moj momak koji su spajali metre i metre žice. Kao i do sada, stajling je moja zamisao, nemam kreatore, nemam sponzore i prezadovoljna sam kako je na kraju sve ispalo.

Ovim sam izrazila svoje stavove prema čitavoj ovoj farsi, tako da ako OPET budete našli neki clanak u novinama, znajte da je ovo jedino mesto na kom ćete moći da nađete moju izjavu. Zamolila bih vas da mi više ne šaljete poruke sa pitanjima, jer zaista ne mogu da odgovaram,nemam više sta da vam kažem, a u ovom postu je iskazan deo i nadam se da ce zadovoljiti vasu znatiželju.

Na samom kraju želim da se zahvalim svima onima koji mi pružaju podršku i onima koji su me podržavali tokom obe sezone, mojim prijateljima, najviše porodici bez koje ja ne bih bila ja!”




Pogledajte snimak:

telegraf.rs