Zašto one ne vole kada su “gore”

266

Istraživanje je pokazalo da se mnoge žene ne osećaju najbolje kada su “odozgo”. Evo šta ih tom priliko brine, ali i kako mogu to da prevaziđu.

seks

Anketa magazina “Kosmopoliten” je pokazala da se 40 odsto žena oseća nesigurno kada su “gore”, na partneru.

Najčešće ih brine što su potpuno nage i što se “sve vidi”. Međutim, kada je muškarac u erotskom nagonu on nema vremena da se bavi nepravilnostima ženskog tela. Zato, drage dame, ne sputavajte sebe zbog par kilograma viška, neke stije na stomaku ili grudima. Uživajte, kao što on uživa u vama. Za početak možete da obucete prozirnu majicu, lep brushalter, koji će doprineti vašem seksi samopouzdanju.

Neke žene ne vole tu pozu iz straha da neće znati šta da rede “tamo gore”. Mnoge se boje preuzimanja inicijative, a ne znaju da je samo to dovoljno da vam muškarac “skine kapu”. Ukoliko baš nemate iskustva, recite partneru da vam da do znanja kada mu se neki potez posebno svidi. Ne stidite se da pitate.

Mnoge žene su rekle i kako se stide svog izraza lica prilikom ekstaze. I u tome greše – muškarci su mnogo srećni kada vide da su zadovoljili svoju damu, osećaju se ponosno i pobedonosno i ne haju za njene eventualne grimase.  Ukoliko vi i dalje ne možete da se opustite, ugasite svetlo. Nekoliko sveća ili jedna slabija lampa, biće dovoljni da ne pogrešite na putu “ka gore”.

 

Izvor:mondo.rs/E-turneja.com