Miki priznao Banetu da je imao s*ks sa Nadeždom, on promijenio sve boje, pa se žestoko posvađao sa pjevačicom!

274

Bane Čolak je tokom večeri saznao da je između Nadežde Biljić i Mikija Đuričića pao s*ks, ni od koga drugo nego od Đuričića svog dobrog rijaliti prijatelja. Iako je u prvi mah ovu informaciju dobro podnio, nakon nekoliko trenutaka porazgovarao je i sa Nadeždom, kojoj je jako zamjerio zbog svega što se izdešavalo sa Mikijem.

– Ja sam sad pričao sa Nadeždom. Desio se incident. Ti si dečko mlad, liberalnih shvatanja… Žena tebe voli… Došlo je do incidenta… – priznao je Miki.

– Tvog i njenog? – pitao je Bane.

– Da, ali nemoj njoj ništa da zamjeraš… Nije ona kriva – rekao je Miki.

– Ne zamjeram ni tebi ni njoj, jer ja nisam zaljubljen u nju – rekao je Bane.

– Pa to više nisam siguran, pa mi malo krivo. Nemoj da joj zamjeriš, drug je, tako se desilo… – rekao je Miki.

– Naravno da neću, da sam ja zaljubljen u nju, da mi je dosta stalo i da ti to uradiš, ja bih ti rekao: “Znaš koliko se ložim na nju i sad si ti ti to uradio, nisi drug” – objasnio je Bane i dodao:

– Znaš kad bih ti ja zamerio, da smo mi kao Anđelo i Teodora i sad se mi posvađamo i ti budeš sa njom, ja bih te pljunuo, ali ovako kad ja nemam ništa sa njom, majke mi ti ne zamjeram… Ćuti samo da mi nije nešto sa majkom ili sa Kaćom, pošto sam načuo neke stvari…

Nakon ovoga, Bane je potražio i Nadeždu kako bi porazgovarao i sa njom.

– Ja ne mogu da povjerujem u to, jer mi je to toliko debilna priča da ne vjerujem… Pričaćemo na tu temu samo da mi se zakuneš u oca i u majku da je to istina. Da li je to istina? – pitao je Bane.

– Jeste – priznala je Nadežda.

– Da li ti misliš da si kao prijatelj sama trebala da dođeš i da mi to kažeš?! – pitao je on.

– Nisam imala mu*a – priznala je Nadežda.

– Da li ti misliš da je to jezivo i jadno?! – pitao je on.

– Jezivo je i jadno – rekla je Nadežda.

– Kad neko gleda mene u oči i laže me, mene to toliko boli, kaži mi istinu koliko god da je crna. Ja samo guram da vidim dokle si mi prijatelj i ti i Miki! Da me gledate u oči, da sjedite sa mnom, a da me lažete… E to je vaša veličina! – rekao je Bane.