ALEKSA PEROVIĆ OTVORIO DUŠU: Pogledajte s kim bi snimio duet od članova žirija i šta kaže za Armina!

287

Aleksa Perović prvi je pobednik u Zvezdama Granda iz Srbije posle nekoliko godina! Njega je odabrao stručni žiri koji su činili eminentni pevači iz celog regiona, što pobedu čini još ubedljivijom! Nakon što je sabrao utiske, šarmantni Kraljevčanin za STAR kaže da nije očekivao pobedu, iako joj se potajno nadao.

“Kada su krenuli glasovi stručnog žirija, bio sam ubeđen da će pobediti Armin jer je u tom trenutku vodio sa 50 poena razlike. Posle se sve preokrenulo u moju korist i bio sam vrlo uzbuđen dok se glasanje nije završilo i dok direktor nije izgovorio moje ime. A bilo je i vreme da zamenim stari auto novim tako da se sve lepo poklopilo”, kaže kroz smeh Aleksa koga tinejdžerke posebno obožavaju.

Marija je bila prilično besna što Armin nije pobedio, čak je napisala na instagramu: “Sve to bre licemeri, pičke! Pu”.

“Pa dobro, verovatno je tako odreagovala u afektu. Sutradan je napisala da svim pobednicima, odnosno meni i Risteu iz Makedonije od srca čestita na pobedi. Čestitala mi je ona i odmah posle finala, ali je logično da je svako od žirija imao svog favorita.”

Zato je tebe podržala Karleuša…

“Da, ona je okačila moj snimak na svom Instagramu, ali više kao demonstraciju koliko ju je pesma dotakla i moja interpretacija. Drago mi je što je glasala za mene i što me je podržavala tokom celog takmičenja. Zato sam se sada i ja njoj zahvalio na svemu. Stvarno je lafica.”

Kada bi trebalo da snimiš duet sa jednom od njih dve – koju bi izabrao?

“Definitivno Jelenu! Ispao bih licemer kada bih posle svega rekao da bih pre snimio duet sa Marijom. Obe su vrhunske u svom poslu i svakom mladom pevaču može da bude samo zadovoljstvo i čast da sarađuje sa takvim zvezdama kao što su njih dve”.

Kad smo kod zvezda, da li ti je bivša mentorka Emina Jahović čestitala na pobedi?

“Još uvek nije! (smeh) Evo prošlo je pet dana, ali ja iskreno očekujem da se javi i čestita mi. Bilo bi lepo i pristojno da se javi. Pretpostavljam da je trenutno zauzeta i da će to uskoro učiniti.”

Star