Posvađala se sa Šabanom zbog Saše Popovića, pa otkrila TAJNU! (VIDEO)

317

Kako je prekinula kralja narodne muzike u toku komentarisanja jednog od kandidata, Šaban joj je poručio da se smiri.

Aleksandar Saša Popović iz Aleksinca ima 23 godine i u ”Pinkovim zvezdama” u četvrtom krugu predstavio se pesmom ”Miris tamjana” koju u originalu izvodi Aca Lukas.

– Kad god pevam ovu pesmu ja pevam za moju Draganu koja nije mogla da dođe zato što je trudna – objasnio je Saša, jer se u tom periodu njegova supruga još uvek nije porodila.

– Bez obzira na to što si nam rekao i na tvoju suprugu i kada bismo trebali da budemo emotivni i da te podržimo – započeo je Šaban sa komentarisanjem kada ga je Maja prekinula.

– Nemoj da si tako surov, Šabane – kazala je Nikolićeva, a kralj narodne muzike joj je odmah odbrusio.

– Budi mirna, poručiću ti viski – rekao je Šaulić svojoj koleginici, a Maja je imala komentare sa seksualnim konotacijama ponovo.

– Jao, Šabane, to me tako pali. Hvala ti – dodala je Maja.

– Da se vratimo na takmičara. Samo žu ti reći da si ti ovo odlično otpevao – pohvalio je Šaulić takmičara.

– Saša, stvarno, svaka čast. Predivno pevaš, stvarno lepo. Odlično pevaš, sjajn si pevač i želim ti da dobiješ sina – našalila se Dara.

– Mislim da si u interpretaciji imao i Acu Lukasa i Halida Bešlića. Ja jedva čekam da ti pocepam košulju, a tada ćeš već biti u šestom krugu – rekla je Zorica sa osmehom.

– Da li je zbog tvoje Dragane ili ne, ali oseća se tvoja emocija koja izuzetno prija. Ispevavanje ti je bilo fantastično i baš mi se dopada kako si ti to doneo – dodala je Dragana Mirković.

– Ja sam htela da kažem samo da mnogo bolje peva od Saše Popovića. Meni je Anglea Merkel rekla da pobednik Pinkovih zvezda sledeće godine ide na Evroviziju pa se vi potrudite – savetovala je Maja takmičara.

Pink.rs