DENIS KADRIĆ PONOVO NAPRAVIO ŠOU U ZVEZDAMA GRANDA: Karleuša mu dala zadatak a njegov odgovor je HIT! Odbrusio joj je ŽESTOKO! (VIDEO)

272

Denis Kadrić iz Velenja učestvovao je u duelu u drugom krugu “Zvezda Granda” sa Dinom Ramićem iz Olova. Prvi kandidat predstavio se pesmom “Što me nisi manje volela” Mileta Kitića, dok je drugi odabrao numeru “Violino ne sviraj” Predraga Živkovića Tozovca. Posle prve pesme rezultat je bio šest prema jedan za Denisa.

U drugom delu Denis je otpevao “Ljubila me jedna žena” Sinana Sakića, dok je Dino izabrao “Kafana je moja sudbina” Tome Zdravkovića. Počeli su da padaju zidovi, a Marija se oduševila kad je videla Lajsnu na sceni pa mu je i namignula.

“Zanimljivije je kako ti ovde komuniciraš sa nama. Ja tebe smatram veoma inteligentnim momkom”, dodala je JK i predložila da Denisu postavi par pitananja. Međutim, takmičar je odbrusio Karleuši.

“Nisam došao da odgovaram na ta neka glupa pitanja, ja nisam stručan za te odgovore, ja samo znam da pevam”, bio je jasan Denis.

Denis je bio ubedljivo nadmoćniji u ovom duelu, a pogledajte kakvu je atmosferu napravio: