ŽESTOKA FRKA U ZVEZDAMA GRANDA! Saša Popović hoće da izbaci Viki iz žirija! Karleuša i Lukas je branili, Marija sve zakuhala kod Saše!

217

Viki Miljković opasno je naljutila Sašu Popovića koji joj je zaprijetio izbacivanjem iz žirija Zvezda Granda. Njih dvoje su se zakačili zbog jedne takmičarke koja je bila i u prošloj sezoni, a pošto je Viki zaboravila šta su joj tad rekli, Popović joj je poručio da je izlapila i da nema pojma šta priča.

Ona mu je žestoko odgovorila pred cijelim žirijem: “Nemoj ti mene da komentarišeš, zaustavi se! Kad dođem u tvoje godine moža ću imati malo više kocentracije!”.

Ovo je šokiralo sve u žiriju , a Marija je dolila ulje na vatru kada je upitala Sašu pred svima: “Zar ti Popoviću dozvoljavaš da se ovako priča sa tobom. Ne bih se ja baš toliko igrala da sam na tvom mjestu Viki.”

To je bilo sasvim dovoljno da direktor Granda shvati kako je pjevačica pretjerala pa joj je odmah odbrusio: “Evo sad ću da kažem da za sljedeću sezonu imam 86 kandidata za novog člana žirija, a ti sad Viki slobodno nastavi.”

Na pauzama snimanja Zvezda Granda Lukas je kod Popovića stao u odbranu Viki i rekao: “Daj Saša šta si se navrzao na Viki ko smrt na babu. Pusti ženu!”

Ipak, što se tiče članova žirija tu je uvijek Popovićeva zadnja.