BOSANAC SE HVALI DA ĆE UNIŠTITI LUKASA: Neću mu dati da me napada i prijeti batinama kao prošle sezone

273

bosanac-i-aca-lukas

Dragan Stojković Bosanac , kako se priča, najviše se plaši Ace Lukasa u novoj sezoni Zvezda Granda. Podjsetimo, prije dvije godine , kada su bili u istom žiriju , nekoliko puta bili su na ivici da se potuku jer se nisu slagali oko nekih kandidata.

A puklo je onda kada je Bosanac zaprijetio Lukasu da bi mogao prokomentarisati njegovo pjevanje na šta je umalo dobio i batine , ali je Žika koji je tada sjedio pored Popovića , uspio da spriječi fajt. Međutim, ovog puta Bosanac se dobro naoružao , pa kada su ga prijatelji pitali kako će izdržati sa Lukasom u žiriju , on je rekao da će ovaj put uništiti Lukasa jer se dobro pripremio za njega.

– Raspitao sam se o Aci , sada znam koje su mu slabe tačke, ako me napadne znat ću mu uzvratiti. Neću mu dati da me napada da mi prijeti batinama kao prošli put. Neće dobro proći ni on a ni ostali koji se budu kačali sa mnom. Ja imam svoj sud o takmičenju i uvijek ću ga iznijeti – kaže Bosanac.

Bosanac pored Lukasa nije baš ni u najboljim odnosima sa Šabanom, incident između njih dvojice spriječila je Marija prošle sezone. Nova sezona Zvezda Granda po svemu sudeći biće jako uzbudljiva za gledaoce.

Scandal