Ivana Munđa: Jelena i Marija su odlučile da pjevaju pop muziku, ali to ne znači da svi treba da pjevaju istu vrstu muzike

172

Ivana Munđa ponovo je pokazala u četvrtom krugu “Zvezda Granda” da je fantastična pevačica i da ima dovoljno samopouzdanja da odgovori Jeleni Karleuši. Naime, diva je za Ivanu rekla da više ne treba da peva izvornu muziku u takmičenju, a Ivana je na to odgovorila da će sama odlučiti šta će da radi.

fc5abd74d8a0fca2c353cd5c07ebbbfb

“Smatram da svako ima svoj ukus. Jelena Karleuša i Marija Šerifović su odlučile da pevaju pop muziku i modernu muziku i fantastične su u tome, ali to ne znači da svi treba da pevaju istu vrstu muzike. Nije mi uopšte čudno što su me podržali Bosanac, Ana Bekuta i Viki Miljković jer su oni kvalitetni pevači i kompozitori koji neguju izvornu vrstu muzike. Prosto su ukusi različiti. Upravo iz tog razloga sam pevala dve pesme, jednu izvornu, a drugu pop i malo me čudi zašto sam dobila takav komentar s obzirom da sam zadovoljila i jedne i druge kriterijume”, kaže iskreno Ivana. Na pitanje da li je Aca Lukas u pravu kad je rekao da joj sigurno dobro leži pop muzika, Ivana kaže:

“Ja sam to pokazala na delu pošto sam pevala i pop pesmu i to radim u svakog krugu“, kaže Ivana koja se iz kruga u krug trudi da izgleda sve bolje.

Međutim, Jelena Karleuša je ponovo iskritikovala njen stajling i rekla da “Kafe kuvarica i kad obuče Balmain ponovo izgleda kao kafe kuvarica”, ali se Ivana na to samo nasmejala što je mnoge oduševilo.




„Nije mi baš najjasniji taj komentar jer kad smo smo Sandra i ja izašle na scenu videla sam na njenom licu da se oduševila našim izgledom i rekla super, a u sledećem trenutku sam ja kafe kuvarica u šta god da je obučeš. Mislim da je to nerealan komentar jer imam ogledalo i ne smatram da izgledam tako“, rekla je Ivana. Na pitanje kako se osećala u tom trenutku i da li je bila razočarana, kaže:

„Ne dozvoljavam da te stvari utiču na mene. Uspela sam da izgradim odbrambeni mehanizam. U tome mi dosta pomaže to što radim jogu i slušam mudre savete. Opušta me kad vežbam pred nastup i pomaže mi da se oslobodim napetosti i stresa. Ja sam svesna sebe i svojih kvaliteta i ne može ništa da me dotakne”, rekla je Ivana.

zvezdegranda.tv