STROGO ČUVANA TAJNA: Zorica se vraća u Zvezde Granda ?

4288

Rat između Zorice Brunclik i Saše Popovića mogao bi da postane samo ružna prošlost.

thumb460_73030_1zorica sasa

Kako tvrdi naš izvor blizak folk zvijezdi , vrlo je moguće da se Zorica u novoj sezoni Zvezda Granda ponovo nađe u žiriju , što će reći da se pomirila sa Popovićem, iako su oboje vrlo oštri i isključivi kada je riječ o nastavku saradnje.

“Čula sam da su Zorica i Saša obnovili kontakt prije desetak dana, ali ne znam na čiju incijativu. Pregovaraju preko Kemiša i kako sada stvari stoje vrlo je moguće da se ona vrati u svoju fotelju u kojoj je žirirala u Zvezdama Granda. Saši je jasnoda je Zorica svojim ponašanjem doprinijela gledanosti tog takmičenja, a i ona je sada shvatila da joj je taj format vratio staru slavu i ta popularnost joj je baš prijala”, priča naš dobro obaviješteni izvor i dodaje da se njihovi pregovori čuvaju kao stroga poslovna tajna kako bi njen povratak, ako se desi, bio pravi bum za publiku i medije.

“Zorica o tome uopšte ne priča, ali ni ranije nije mnogo komentarisala o sukobu sa Sašom i razlozima njihove svađe, baš kao i Popović. Čudno je što se ni u jednom intervjuu ni ona ni Saša nisu izjasnili da do njihove saradnje nikada više neće doći. On odlično zna svoje interese, kao i ona svoje, ali im je oboma krivo što su tako hitro reagovali. Saša i produkcija su cijelo ljeto razmatrali koga bi doveli na njeno mjesto, nekoga ko bi bio približno interesantan i lucidan, kao što to bila Zorica, ali još uvijek nije našao adekvatno rješenje. Pričalo se da bi Verica Šerifović mogla da zamjeni Zoricu kao i njena kćerka Marija Šerifović, dok se Keba baš i nije pokazao kao pravi izbor” , navodi naš izvor.

(e-turneja.com)