Tri godine zaredom ispadao na audicijama za Zvezde Granda, a sinoć postao prvi pobjednik Pinkovih Zvezda

3780

Pinkove-zvezde-Ivan-Kurtic-3

Pobjednik prve sezone muzičkog šoua “Pinkove zvezde“, sjajni Ivan Kurtić zasluženo je poslije deset meseci borbe odnio pobjedu koju su mu donijeli glasovi publike, a bio je i favorit većine žirija. Kao glavnu nagradu osvojio je snimanje albuma, na kojem će, kako saznajemo, učestvovati i neki članovi žirija.

– Bio mi je cilj da prođem dva-tri kruga, jer sam bio anonimac u ovom svijetu. Ugovor i album mi puno znače, jer ću zahvaljujući tome napraviti neku karijeru. Nadam se da će ljudi to prihvatiti, a vjerujem da hoće, jer su kroz šou upoznali moje pjevanje, i na kraju presudili – izjavio je 32-godišnji Ivan iz Niša.

Zanimljivo je da se Ivan Kurtić tri godine zaredom prijavljivao za “Zvezde Granda” i već na predaudicijama nije prošao. Ipak, njegov talenat su prije deset meseci prepoznali u “Pinkovim zvezdama”, a da sada dobije ponudu od “Granda”, kaže: – Ne bih je prihvatio.

– Pjevao sam narodnu muziku, ali odrastao sam uz soul, hip-hop, r’n’b. Želio bih da budem poput Šabana Bajramovića – završio je na kraju Ivan, koji se zbog pobjede osjeća kao da je dobio sedmicu na lotou.

Foto: Marko Todorović