JUČE MAKEDONIJA DANAS BOSNA: Bosanci ogorčeni zbog ispadanja Hamze Sokolovića , Minela Spahovića i Jasmine Mujkanović

707

Screenshot_9

Juče Makedonija a danas Bosna i Hercegovina,naslov sve kaže jer Zvezde Granda nisu više kao što su bile.Namještanje i guranje pojedinih takmičara je providno i to su sinoć svi vidjeli.

Hamza Sokolović koji je i prošle godine ispao bez razloga,i ove godine se desilo isto.U prvom krugu je jednostavno razvalio žiri je bio iznenađen njegovim napredovanjem,no sinoć u drugom krugu u duelu dobio je pet tastera no Zorica je rekla da joj se ne sviđaju ni jedan a ni drugi takmičar tako da je diša Popović oba takmičara poslao u baraž i pored pet tastera koje je Hamza dobio.

U baražu se našao ponovo sa istim takmičarem sa kojim je bio u duelu,nažalost Hamza je ispao a njegov protivnik prošao dalje iako je bio iznenađen kada je Popović prozvao baš njega.

https://www.youtube.com/watch?v=mjSG86Dh-Z8

Najveće iznenađenje bilo je ispadanje Minela Spahovića iz Sarajeva koji se i prošle godine takmičio,bio je na korak do velikog finala ali je ispao.Ove godine na poziv Grand produkcije ponovo se takmičio ali sinoć je ispao u duelu od Igora Gmitrovića ali je imao šansu da u baražu izbori svoje mjesto u trećem krugu.

Screenshot_1

Ali se to naravno nije desilo izbacio ga je dječak doslovno rečeno,dječak koji je u duelu pogriješio sa izvođenjem pjesme,dobio toliko negativnih komenatara i na kraju tak dječak je izbacio momka koji je bio bolji a to pokazuju i komentari publike.

Izgleda da se Zvezde Granda pretvaraju u šlager pjevače za maloljetnike.

https://www.youtube.com/watch?v=1Kl5rTMB7jc

No Grand ne bira samo šlager pjevače već i manekenke izgleda da im pjevačice više ne trebaju,treba im marketing jer danas se sve vrti oko novca.Zašto oko novca ? Grand je u prošloj sezoni bio na gubitku a to pokazuju i slabi nastupi fnalista kojih gotovo da i nema na vidjelu,jedini se ističe Mirza koji se bori da ne ode u zaborav,zaborav Granda kojem je bitan samo novac a ne dobar pjevač/ica.

Screenshot_2

Tako je sinoć Popović Jasminu Mujkanović poslao kući jer nije bilo dovoljno “napucana” a Jelena Gajić jeste.Jasmina je bolja pjevačica ali nije dobra za marketing jednom riječju “ne skida se”.

Tako je Jelena Gajić koja pjeva pjesme koje uopšte nisu za takmičenja,što je potvrdio i Aca Lukas , Ana Nikolić je nikakva pjevačica.Ali to Popovića ne zanima njemu treba atraktivna djevojka a ne pjevačica.

Žalosno ali istinito !

https://www.youtube.com/watch?v=mSGW79il-fE