Adisa Kavazović, “Kapice i papice”: Sva ‘mala raja’ lude za ovim trendom!

258

Vrijedne ruke ove mlade mame su usrećile mnogu djecu. Ona je Adisa Kavazović iz Sarajeva, iako veoma mlada, rođena u septembru 1983. godine, osamostalila se i startala s poslom svojih snova. Žena koja je ljubav prema pletenju osjetila prije nekoliko godina i shvatila da mora napustiti svoj skromni posao kako bi počela da plete. Po znanimanju je tekstilni tehničar-konfekcionar,  kućni posao i ručni rad su je udaljili od sigurnog posla, koji je napustila zbog ove, veće joj ljubavi.

 

KAPICE PAPICE ADISA KAVAZOVIC 2.1

 

Nedugo nakon prvih dječijih papica, uvidjela je da je to ono čime se ona želi baviti u nastavku svoga života.. Nije se pokajala, jer mnogima je donijela osmijeh na lice. Ukoliko vas interesuje nešto više o ovom interesantnom hobiju, odnosno neke male slatke kapice, ili divne pape ‘za malu raju’, obratite se Adisi putem facebook profila klikom OVDJE.

 

KAPICE PAPICE ADISA KAVAZOVIC 1.1

 

Šta reći na kraju nego da ćete se zaljubiti u ono što vam ova divna žena skroji i napravi u rekordnom roku svojim vrijednim rukama. Pogledajte nekoliko divnih radova.

Pogledajte video isječak koji je emitovan kod kolega sa TVSA, u jutarnjem programu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XJWQCTOgV9o

 

 AMER MUJEZINOVIĆ /E-turneja.com