OVO JE PRVA LJUBAV KIJE KOCKAR! POBJEDNICA ZADRUGE NE ZNA DA LI U TO DA SE UPUŠTA: Voljela bih da probam, ali mislim da NE BIH JOŠ DUGO POŽIVJELA!

132

Harizmatična Kristina Kija Kockar pobjednica je prve sezone rijalitija “Zadruga”. Učešćem, postala je miljenica nacije, te i danas privlači ogromnu pažnju javnosti.

Po izlasku iz Bijele kuće, Kija je pokrenula brakorazvodnu parnicu, a nakon što je i pjevač Sloba Radanović potpisao papire, ona smatra da je vrijeme za nove početke. Tim povodom otkrila je kako smatra da bi bila dobra ministarka turizma, te da joj je to želja iz djetinjstva.

“To je moja prva ljubav, da vodim resor turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva. Voljela bih da se okušam u tome. Smatram da bih bila mnogo dobra, ali isto tako mislim da ne bih dugo živjela, jer bih se zamjerila mnogima”, rekla je ona.

Dalje otkriva zašto ipak ne bi bez razmišljanja zaplivala političkim vodama.

“Imam previše fotografija gdje sam na stolovima i to ne bi moglo da se zataška. Postoje fotografije gdje igram po klubovima. Zato ne bih ulazila u politiku. Želim sve najbolje Srbiji i voljela bih da imam neki uticaj u tome. Ako ne direktno, onda bih se potrudila da na neki drugi način pomognem svom narodu”, iskrena je Kristina.